Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
27°C

Un student de la AFT, anchetat pentru deţinere de droguri. Conducerea instituției a sesizat DIICOT

Un student de la AFT, anchetat pentru deţinere de droguri. Conducerea instituției a sesizat DIICOT

Conducerea Academiei Forțelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, 15 aprilie, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizațională și Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deținere de droguri de către un student din anul II.

În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spațiile în care sunt cazați studenții, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conțineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu, care s-au deplasat la fața locului, transmit reprezentanții instituției printr-un comunicat de presă.

În anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deținere și consum de substanțe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a clasat cauza în martie 2022. 

Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deținere și consum de marijuana. 

"Conducerea Academiei Forțelor Terestre manifestă toleranță zero în toate situațiile care implică deținerea sau consumul de substanțe interzise și va lua toate măsurile legale permise de legislație, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate de lege", se arată în comuncatul amintit.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Nemo

Acum 2 luni

Eu zic sa verificam un pic cum stau militarii cu aritmetica civila: Academia zice ca are "toleranta ZERO" 9 adica nu tolereaza nicio asemenea fapta). Feciorul cu consum de substante, care e in vizor din 2020 si acum e in anul II, are deja 3 (sau 2, ca una s-a clasat) 1. "În anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deținere și consum de substanțe interzise"- clasata. 2."Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deținere și consum de marijuana. " 3. "Conducerea Academiei Forțelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, 15 aprilie, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizațională și Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deținere de droguri de către un student din anul II" Deci, pare-se, "cacademia" de Sibiu a inceput de la minus 2 ( sau minus 3) numaratoarea si abia acum a ajuns la zero. Oare daca ar primi pensiile speciale tot pe baza acestei aritmetici, cati bani am putea economisi, ca stat?

Raspunde

Kukuruku

Acum 2 luni

Nu mai bine se legalizeaza decat sa se cheltuie banii nostri pe anchete din astea? Nu vreau ca taxele si impozitele mele sa se duca pe lupta anti droguri.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus