Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Casă arsă în Copșa Mică din cauza unui coș de fum neprotejat

Casă arsă în Copșa Mică din cauza unui coș de fum neprotejat

Un incendiu a izbucnit în această seară la o casă din localitatea Copșa Mică, pe Strada Dealului. Pompierii militari au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, iar după o intervenție de aproximativ trei ore au reușit să lichideze incendiul.

„La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă. După o intervenție de aproximativ 3 ore, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Din păcate a ars toată suprafața casei și aproximativ 45 mp din acoperiș”, transmite Sg. maj. Andreea Ștefan din partea ISU Sibiu.

Nu au fost semnalate victime. În urma verificărilor efectuate s-a constat că posibila cauză de izbucnire a incendiului este dată de un coș de fum neprotejat corespunzător.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus