Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Ce facem de Paști, la Sibiu? Participăm la petreceri tematice, ne plimbăm cu mocănița și mergem la slujba de Înviere

Ce facem de Paști, la Sibiu? Participăm la petreceri tematice, ne plimbăm cu mocănița și mergem la slujba de Înviere

În minivacanța de Paști avem mai multe variante de a ne petrece timpul liber. Mergem în drumeții, vizionăm filme, mergem la slujba de Înviere sau putem alege să ieșim în oraș la una dintre petrecerile organizate cu ocazia sărbătorilor pascale.

Vineri, 22 aprilie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 22, la Cotton Pub suntem invitați să petrecem alături de 2FEL⅂AS. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Din acest weekend și până în 26 aprilie, sibienii și turiștii care ne vizitează orașul se pot bucura după trei ani de pauză, de târgul de Paști din Piața Mare.

La Faust Café, de la ora 22 invitați speciali sunt Ada Kaleh, Jay Bliss și G.A.A.P.  Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

De la ora 16 suntem invitați la un atelier de confecționat felicitări pascale, la Cisnădie. Detalii găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Iepurele-Găina și Hamsterul Intunericului”, „Orașul pierdut”, „Secretul lui Zorillo” sau „Roșu aprins” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 23 aprilie

Și în acest final de săptămână suntem invitați să ne plimbăm cu mocănița și să admirăm peisajele din Valea Hârtibaciului. Plecarea are loc, de la ora 14, în fiecare sâmbătă și duminică, din Gara Hosman.

Muzica și voia bună sunt în toi la Imperium, acolo unde sibianca Patricia Thomits va susține un concert folk. Informații suplimentare găsiți aici.

Pentru cei care vor să meargă la slujbele din aceste zile, Biserica din Bezded are un program special. Mai multe informații găsiți aici.

Duminică, 24 aprilie 

Duminica de Paști este cea mai bogată în evenimente. De la ora 18, la Faust Cafe atmosfera va fi întreținută de Adub, Ciprian Popa, Dadu, Omis și Toygun.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Geea reia seria de evenimente "alt+ceva". Mai multe informații despre evenimentul organizat pentru Paști găsiți aici.

De la ora 21, invitat special la Cotton pub este Dirty Nano. Taxa de intare este 50 de lei. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

De la ora 21, la Imperium, suntem invitați la petrecerea Thiskoteca Spațială | Party cu Cuvinte. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici .

Luni, 25 aprilie

De la ora 8, suntem invitați să participăm la o drumeție în Munții Făgăraș: Sebeș - Cascada Moașei - Cabana Suru. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în a doua zi de Paști suntem invitați să plecăm Hai-Hui in zona Suru, alături de o gașcă MGS.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus