Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Voluntarii de la Crucea Roșie Sibiu au oferit tichete sociale persoanelor nevoiașe

Voluntarii de la Crucea Roșie Sibiu au oferit tichete sociale persoanelor nevoiașe

Cu ocazia sărbătorilor pascale, voluntari ai Crucii Roșii Sibiu au împărțit tichete sociale persoanelor nevoiașe din Sibiu și localitățile Cristian, Gura Râului, Sărata, Miercurea Sibiului și Turnu Roșu.

Printre cei la care a ajuns iepurașul se numără Toma, un bolnav de diabet, care are o pensie de 760 de lei, iar soția nu are nici un venit. Codruța are 55 de ani, își ingrijeste singură mama care este imobilizată la pat. Ștefan are trei copii care merg la școală, nu are nici un venit, locuiește într-o locuință improvizată pe câmpul de la periferia orașului Sibiu. Nicușor a fost abandonat de mamă când avea un anișor, îl crește singur tatăl, și acum la cei 12 ani, are carnetul de note plin de FB.

„Ei sunt o parte din beneficiarii programelor noastre sociale. Ne-am bucurat că am putut trimite Iepurașul la ei cu tichete valorice în preajmă de Paște. Profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor sibienilor care ne sunt alături și pentru a le dori ca Învierea Domnului să-i găsească în pace și bucurie”, a transmis Raluca Morar, directorul de la Crucea Roșie Sibiu, într-un comunicat de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus