Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Concurs pentru directorul aeroportului din Sibiu: Marius Gîrdea câștigă al treilea mandat

Concurs pentru directorul aeroportului din Sibiu: Marius Gîrdea câștigă al treilea mandat

Marius Ioan Gîrdea a obținut cel mai mare punctaj în cadrul procedurii de selecție organizată pentru postul de director general al Aeroportului Internațional Sibiu (AIS).

Cu 93,93 de puncte a fost notat Marius Ioan Gîrdea în urma probei interviului, care a avut loc în cursul zilei de miercuri, în fața membrilor Consiliului de administrație al AIS. Vlad Vizitiu, celălalt candidat al cărui dosare a fost admis în cadrul procedurii de selecție, a fost notat cu 74,36 de puncte (totalul maxim fiind de 100 de puncte), potrivit informațiilor obținute de Turnul Sfatului din surse oficiale.

Rezultatele procedurii de selecție urmează să fie confirmate în ședința Consiliului de administrație care se desfășoară în cursul zilei de joi.

Marius Ioan Gîrdea este la al treilea mandat de director general al AIS, post pe care îl ocupă din februarie 2014. Durata mandatului de director general este de patru ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

la fel ce INCOMPETENT si IGNORANT ca dei din primaria Sibiu...de ce nu se darama in regim de urgenta cladirea vechiului aeroport si sa fie trimis acasa toti aia care se adapostesc acolo...fara sa produca cu adevarat ceva!!!???
Raspunde

Maftei George

Acum 1 an

Se aude ca va petrece cu doamna Pacurar sarbatorind victoria bine-”meritata”.
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

Urmeaza si petrecerea vesela din tarile nordice pe banii sibienilor. Surprize, surprize! Domnu director merge insotit. ;) https://www.routesonline.com/events/209/routes-europe-2022/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus