Joi,
19.09.2024
Ceata
Acum
14°C

O sibiancă mizează pe dorința oamenilor de a fi unici: Pictează genți și haine

O sibiancă mizează pe dorința oamenilor de a fi unici: Pictează genți și haine

O tânără de 21 de ani din Sibiu se ocupă de un mic business deschis în decembrie 2021. Este vorba de Bahrin&Bags, care în curând se va transforma în Bahrin&Limited. Practic, Denisa Bahrin ia genți și haine banale și le transformă în ceva cu totul deosebit, pictându-le. Nici o haină nu seamănă cu cealaltă, astfel că fiecare client primește un obiect unic, realizat special pentru el.

Denisa a decis la finalul anului trecut să investească în talentul ei. Angajată la un call center, sibianca își ocupă timpul liber cu activități artistice. Are un blog pe care postează adesea, scrie poezii și pictează.

Partea de pictură a fost cea care și-a făcut loc în lumea afacerilor. Deși afacerea a fost lansată în decembrie 2021, sibianca s-a hotărât și s-a răzgândit pe numeroase aspecte ale ideii, de nenumărate ori, până să ajungă la o formă care să o mulțumească. Asta pentru că își dorea ca totul să fie perfect de la început, să atragă și să le arate oamenilor că toate creațiile ei sunt inedite și de calitate. Apoi, era și problema cu faptul că tinerii „nu mai prea cumpără tablouri pictate”, așa că trebuia să se gândească la altceva care să-i servească drept pânză.

denisa bahrin

„Gândul principal a fost cum pot scoate un produs pe piață, în care să transpun arta mea dar să aduc un plus clientului. Fiind în 2021, tinerii nu mai cumpără foarte multe tablouri pictate, apoi m-am gândit la proiectulBahrin&Bags, îmbinam pictura cu moda și trendurile noi. Ceea ce m-a ambiționat a fost faptul că pot da un plus ținutei viitorilor clienți, iar arta mea va fi purtată de ei, dar și faptul că sacoșele sunt din bumbac 100%, ceea ce înseamnă un minus de plastic planetei”, spune Denisa.

Primii bani investiți – 300 de lei

La început a cumpărat sacoșe și gentuțe de câteva sute de lei, materialele pentru pictură fiindu-i deja la îndemână. Apoi a început să aloce bani pe măsură ce îi câștiga. Câte puțin de fiecare dată când avea ocazia, pentru a crește și a avea materiale de calitate superioară. Foarte important a fost să amenajeze locul în care lucrează.

„Tot ceea ce pot spune este că a durat o vreme să încep această afacere. Începând prima dată cu amenajarea mobilierului din atelier, care a fost mai costisitor, dar părerea mea este că pentru a crea trebuie să ai un loc confortabil, cu toate că încă mai este mult de investit, apoi a urmat investitia în materialele de lucru -am încercat să cumpăr ceea ce este de calitate pentru a oferi clientului o experiență bună. Fiecare leu investit a meritat”, spune tânăra.

bahrin shop sibiu sacoșă

„Sacoșele sunt cumpărate de la furnizori și în acest fel prețul scade dacă cumperi mai multe. Am dat undeva la 300 de lei pe 11 sacoșe și nouă gentuțe.”

Produsele ei sunt pictate cu vopsea specială pentru textile și, în mare parte, pensule liner.

Un nou proiect urmează să fie lansat

Proiectul Bahrin&Bags este pe sfârșite, iar Denisa lucrează acum la un nou proiect care se numește Bahrin&Limited – va picta haine unice.

„Proiectul se bazează pe pictura articolelor vestimentare. Din fiecare articol va exista un singur model, doar o mărime și o singură culoare, modelele fiind unisex, damă sau bărbătești. Mă îndrept foarte mult spre line art(one line art), modele minimaliste. Tot ceea ce pot spune este că lucrez cu spor la acest proiect și văd un viitor bun pentru el. Sunt nerăbdatoare ca articolele mele să fie purtate de către viitorii mei clienți”, povestește sibianca de 21 de ani.

bahrin shop sibiu sacoșă

Pe viitor își dorește să creeze și un site unde să poată să-și vândă produsele iar pe termen lung Denisa visează la un magazin adevărat. Până atunci, clienții pot da comenzile printr-un mesaj privat pe Facebook sau Instagram, iar livrarea se face personal în Sibiu și prin curier în restul țării.

bahrin shop sibiu sacoșă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

X

Acum 2 ani

Spiritul antreprenorial al tinerilor trebuie incurajat. Mult succes !
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Sa picteze in continuare, noi n-avem nimic impotriva...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus