Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șofer beat și fără permis urmărit cinci kilometri prin trafic, azi-noapte

Șofer beat și fără permis urmărit cinci kilometri prin trafic, azi-noapte

Un șofer de 30 de ani a fost urmărit azi-noapte în trafic pe o distanță de mai mulți kilometri, pentru că nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor.

Urmărirea a început în jurul orei 01:30, în localitatea Șeica Mare, când polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus pe Drumul Județean 141A. Cel aflat la volan și-a continuat însă deplasarea, urmărit de echipajul de polițiști pe o distanță de aproximativ cinci kilometri, când s-a reușit blocarea și oprirea autoturismului.

Șoferul a fost identificat în persoana unui localnic în vârstă de 30 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, arată autoritățile sibiene. De asemenea, testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ceea ce privește autoturismul condus, polițiștii au stabilit că acesta este neînmatriculat sau neînregistrat.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus