Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Kiss FM își conectează ascultătorii la nivel local. Sibienii, invitați să transmită mesaje vocale la radio

Kiss FM își conectează ascultătorii la nivel local. Sibienii, invitați să transmită mesaje vocale la radio

Începând de luni, 9 mai, Kiss FM, radioul numărul unu în România, își conectează ascultătorii la nivel local prin intermediul aplicației WhatsApp. Ascultătorii a 13 stații locale Kiss FM, printre care și cea de la Sibiu, vor avea la dispoziție un număr de WhatsApp la care să transmită mesaje vocale.

„Aceste mesaje pot conține diverse urări, felicitări, dar și mostre de citizen journalism (semnalarea unor evenimente locale, informații care pot deveni știre). La numărul alocat în fiecare oraș, audiența locală Kiss FM - stație cu 1.700.000 de ascultători la nivel național din rândurile publicului comercial - se va interconecta via WhatsApp, locuitorii putându-și trimite mesaje unii altora”, transmite Kiss FM într-un comunicat de presă.

Kiss FM așteaptă mesajele vocale ale sibienilor la numărul 0734 427 010.

KISS FM e operat în România de Antenna Group, o companie internațională media și de divertisment, cu operațiuni în Europa, America de Nord și Australia, care investește în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producții TV, radio și muzicale. În portofoliul companiei din România intră Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV, AXN și Kiss FM Chișinău.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus