Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Cozi însumate de 7 km la ieșirea de pe Valea Oltului, din cauza lucrărilor la pasaj

Cozi însumate de 7 km la ieșirea de pe Valea Oltului, din cauza lucrărilor la pasaj

Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea anunță că duminică după-masă se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 7 Valea Oltului.

Cea mai mare problemă de trafic este în zona viaductului Valea Poștei, unde se lucrează de câteva săptămâni la pasaj.

Polițiștii estimează în jurul orei 16:30 coloanele de mașini ajungeau până la 7 kilometri însumate.

”Coloana formată are aproximativ doi kilometri dinspre Pitești către Sibiu și aproximativ cinci kilometri dinspre Brezoi către Rm. Vâlcea. Polițiștii se află în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea traficului”, au transmis oficialii IPJ Vâlcea.

Reamintim că pe viaductul Valea Poștei de pe DN7 – Valea Oltului, circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijată cu semafoare, până pe data de 15 iunie 2022.

Motivul ține de refacerea carosabilului degradat.

Potrivit unui anunț CNAIR transmis la începutul lucrărilor, podul nu prezintă defecte structurale, dar degradările accentuate ale părții carosabile au impus demararea urgentă a unor lucrări de întreținere periodică. Acestea constau în reimpermeabilizarea căii de rulare, a trotuarelor și a tuturor suprafețelor expuse fenomenului carbonatării.

Astfel, se realizează o nouă hidroizolație, se refac straturile asfaltice, se înlocuiesc dispozitivele de acoperire rosturi de dilatație, se realizeaza întreținere cu mortare speciale și la final se aplică un strat de protecție anticorozivă.

La final, aceste lucrări de întreținere vor prelungi considerabil durata de exploatare a podului, spun reprezentanții CNAIR.

Citește și:

Lucian Mîndruță despre lucrările de pe Valea Oltului: Pentru confortul unei echipe de 20 de oameni, mii așteaptă cu orele

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus