Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

A.F.C.Hermannstadt joacă marți împotriva celor de la Universitatea Cluj. Măldărășanu: meciul acesta este cel mai important

A.F.C.Hermannstadt joacă marți împotriva celor de la Universitatea Cluj. Măldărășanu: meciul acesta este cel mai important

În penultima etapă (nr.9) din Play-Off-ul Ligii 2, A.F.C.Hermannstadt joacă împotriva celor de la Universitatea Cluj, în ultima deplasare din această fază a competiției. Confruntarea va fi un ,,derby” între locurile 2 și 3 în clasament, ambele echipe fiind angrenate în lupta pentru un loc care le-ar putea asigura promovarea directă în Liga 1.

U Cluj vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc marți, 10 mai, pe Stadionul ,,Cluj Arena” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30, transmit reprezentanții echipei printr-un comunicat de presă. 

Sibienii sunt pe treapta a doua a clasamentului, singurii neînvinși din Play-Off, cu 4 victorii și 4 egaluri, acumulând 57 de puncte pe tot parcursul sezonului. De cealaltă parte, gazdele din Cluj sunt pe locul 3, cu același număr de puncte, dar cu o linie de 4 victorii, 3 rezultate de egalitate și o înfrângere. În tur, scorul a fost egal – 0-0. Pentru această confruntare, din lotul FCH sunt incerți fundașii Ralul Opruț și Florin Bejan, împreună cu mijlocașul Ciprian Biceanu, toți trei accidentați.

,,Presiunea a existat de la început. Meciul acesta este cel mai important, fiindcă se joacă promovarea directă și probabil fotbaliștii simt o presiune mult mai mare ca până acum. Te faci fotbalist tocmai ca să poți juca astfel de meciuri, cu public numeros. Într-un astfel de meci uiți de tot, de probleme, de durere și dai totul pe teren. Atmosfera este apăsătoare și pentru jucătorii gazdă și pentru jucătorii oaspeți pe o astfel de arenă. Dacă este un meci de totul sau nimic, asta depinde de rezultat. Reușind un rezultat pozitiv, promovarea directă se va juca în ultima etapă.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

foto A.F.C.Hermannstadt

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus