Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
24°C

FITS 2022: S-au pus în vânzare biletele pentru ediția din acest an

FITS 2022: S-au pus în vânzare biletele pentru ediția din acest an

Biletele pentru spectacolele fizice și online care vor avea loc în acest an la Festivalul Internațional de Teatru sunt deja puse în vânzare pe www.sibfest.ro. Sibienii și turiștii care ne vizitează orașul în perioada 24 iunie-3 iulie vor avea ocazia să participe la 116 reprezentații fizice și 37 de spectacole online. 

„Începând de astăzi, iubitorii artelor spectacolului pot achiziționa 30.000 de bilete pentru 116 reprezentații fizice, dar și bilete pentru 37 de spectacole ce pot fi vizionate online, cu prețuri cuprinse între 30 și 150 de lei. De asemenea, tot începând de astăzi, pe site-ul FITS se regăsesc informații pentru alte peste 170 de spectacole cu acces liber”, transmit organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.

Cei care optează pentru spectacole online atât în direct, cât și înregistrate, se pot bucura și de abonamentele în valoare de 400 de lei dedicate acestei secțiuni. În plus, vor avea la dispoziție un interval de 24 de ore pentru vizionarea spectacolelor, dar și un număr de telefon dedicat pentru suport tehnic, cu program prelungit.

„Faptul că într-un an atât de greu, după doi ani de pandemie și în plin război, putem să facem acest miracol, este, probabil, cel mai clar semn că frumusețea există și este rațiunea omului de a fi pe pământ. Este, de asemenea, un semn că împreună putem să ne dăruim bucuria de a ne îmbrățișa, de a ne privi în ochi, de a râde, de a ne aminti cu nostalgie de cei care au plecat și tot împreună să împărtășim încrederea că ființa umană va dăinui peste toate aceste încercări și că, grație frumosului și energiei noastre creatoare, putem să ducem miracolul mai departe”, a transmis Constantin Chiriac, președinte FITS și director General TNRS într-un comunicat de presă.

Cea de-a XXIX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura în perioada 24 iunie - 3 iulie 2022, și va avea o temă unică: „Frumusețe/Beauty”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus