Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
32°C

FOTO-Focar de infecție în fața a două mari supermarketuri. Reacția Poliției Locale

FOTO-Focar de infecție în fața a două mari supermarketuri. Reacția Poliției Locale

Un cititor ne-a semnalat pe adresa redacției existența unui spațiu foarte murdar, vandalizat constant, aflat pe Bulevardul Mihai Viteazu, la limita între Sibiu și Șelimbăr.

Spațiul la care face referire persoana în cauză se află în fața a două foarte aglomerate supermarketuri, Lidl și Mega Image, lângă hypermarketul de bricolaj Dedeman. Mii de oameni trec zilnic pe lângă el.

”Este un adevărat focar de infecție, ar trebui să mergeți până acolo să simțiți mirosul emanat. Păcat că nu interesează pe nimeni această problemă”, spune sibianul deranjat. Totodată, imobilul respectiv, fiind abandonat, este folosit de oameni ai străzii pentru a-și face nevoile.

După ce a vizitat zona, reporterul Turnul Sfatului a solicitat un punct de vedere pe această temă Poliției Locale Șelimbăr și Primăriei Șelimbăr.

Într-o primă fază, proprietarul a fost amendat cu o sumă cuprinsă între 500-2.500 de lei, conform H.C.L. Șelimbăr nr. 73/2019 privind regulamentul de bună gospodărire a comunei Șelimbăr.

Ulterior, proprietarul a primit un ultimatum din partea polițiștilor locali pentru a curăța zona, altfel urmând să fie din nou amendat.

”În urma adresei înregistrată la Primăria comunei Șelimbăr, vă comunicăm faptul că proprietarului terenului și clădirii la care faceți referire în petiție i s-a solicitat să salubrizeze imobilele și să limiteze accesul persoanelor care generează deșeuri. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat în termenul acordat, a fost sancționat contravențional conform H.C.L. Șelimbăr nr. 73/2019 privind regulamentul de bună gospodărire a comunei Șelimbăr. La acest moment imobilele se află în proprietatea altei persoane juridice, căreia i s-a pus, de asemenea, în vedere să procedeze la igienizarea lor. În situația în care aceasta nu se va conforma în termenul acordat, va fi sancționată contravențional”, a transmis pe adresa redacției Poliția Locală Șlimbăr.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus