Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Mâine începe PACK SHOW 2022, cea mai relevantă expoziţie de packaging din România

Mâine începe PACK SHOW 2022,  cea mai relevantă expoziţie de packaging din România

Miercuri, 11 mai 2022, se deschide Pack Show, cea mai relevantă expoziţie de packaging din România organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României!

Timp de 4 zile, între 11 şi 14 mai, specialiştii industriei se vor reuni în pavilionul B1 de la ROMEXPO Bucureşti pentru a prezenta cele mai noi echipamente, inovații, tehnologii SMART și soluții eficiente din domeniu: de la echipamente de producție a ambalajelor la toate tipurile de ambalaje (biodegradabile, hibride, din plastic, metal, sticlă sau carton ondulat), tehnologii de ambalare ingenioase, soluții software și logistică.

La expoziţie participă peste 70 de firme internaţionale din 7 ţări: Bulgaria, Italia, Olanda, România, Slovenia, Turcia și Ungaria.

HIGHLIGHTS PACK SHOW 2022

- masa de tăiere, frezare şi biguire Kongsberg C20, prezentată în premieră naţională – este cea mai mică masă de producţie de mare viteză din piaţă;

- noul paletizator din seria S-PAL, care poate fi o unitate de paletizare de sine stătătoare sau integrat cu alte module;

- noi concepte de design care au la bază metrici de proiectare circulară pentru ambalare;

- soluţii premium de ambalare, care garantează securitate totală în industrii-cheie precum auto, electronice, farma;

- cutterul digital multi-funcţional CB03II-2516, cu o structură modulară a capului care permite schimbarea instrumentelor de tăiere;

- imprimanta cu jet de cerneală continuă Jet-Leibinger JET 2NEO, o soluţie eficientă pentru toate aplicaţiile standard de codare şi marcare, cu consum redus de solvenţi;

- forme de ștanțare profesionale pentru industria de ambalaje și pentru alte domenii speciale (ştanțe rotative, forme de ștanțare plane, produse și servicii speciale);

- ambalaje prin termoformare (tăvi automotive, caserole, blistere);

- cutii şi cilindri din plastic transparent şi cutii rigide din mucava.

CONFERINŢE

Pe 11 şi 12 mai, începând cu ora 11:00, are loc conferinţa MANAGEMENTUL AMBALAJELOR în economia circulară, organizată de Revista Infomediu, în parteneriat cu ROMEXPO, EUROEXPO Fairs şi Camera de Comerţ şi Industrie România.

Pack Show 2022 vine cu încă o noutate: un eveniment prin care sprijinim viitorii specialişti în domeniul ambalajului. Pe 13 mai, trei mari universităţi din ţară (Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Politehnică Timişoara şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca) vor prezenta în cadrul expoziţiei programele de masterat în poligrafie.

Programul de vizitare al expoziţiei este de miercuri până vineri (11-13 mai) între orele 9:00 şi 17:00, iar sâmbătă (14 mai), între orele 9:00 şi 16:00.

Mai multe detalii, pe www.packshow.ro.

Accesul la expoziţie este gratuit, pe baza invitaţiei electronice descărcate de pe site-ul oficial www.packshow.ro. Parcarea este gratuită.

 11-14 MAI 2022

ROMEXPO, pavilion B1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus