Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Șura Mare, în finala Cupei Satelor la fotbal. ”Am identificat 40 de copilași foarte îndemânatici la fotbal”

Șura Mare, în finala Cupei Satelor la fotbal. ”Am identificat 40 de copilași foarte îndemânatici la fotbal”

Atletic Șura Mare s-a calificat în finala Cupei Satelor, o competiție națională organizată de Federația Română de Fotbal.

Echipa din Șura Mare a fost a doua echipă calificată în finala Cupei Satelor, după ce a câștigat etapa regională pentru județele Harghita, Alba, Mureș și Sibiu, anunță FRF.

Meciurile pentru Zona 5 s-au disputat în comuna Dârlos din Sibiu între echipele din Frumoasa (Harghita), Crăciunelu de Jos (Alba), Zau de Câmpie (Mureș) și Șura Mare (Sibiu), iar sibienii au câștigat toate cele trei meciuri disputate. Echipa din Șura Mare a trecut cu 1-0 de Frumoasa și Crăciunelu de Jos și cu 3-0 de Zau de Câmpie.

”Avem o asociație - Atletic Șura Mare - care funcționează de patru ani. Sunt înregistrați ca și asociație din 2020”, spune primarul din Șura Mare, Ionuț Maier.

”Noi suntem o localitate foarte dezvoltată din punct de vedere al numărului de locuitori. Localitatea Șura Mare are peste 6000 de locuitori, iar dintre aceștia am identificat 40 de copilași cu aptitudini în sport, foarte îndemânatici la fotbal. Au fost selecționați de staff-ul asociației, de către președinte, antrenor, administrator și au fost puși în valoare. Au câte 2, 3 antrenamente pe săptămână, se țin de ele, e foarte bine. Participăm și noi cu un aport la bugetul asociației”, spune primarul.

Cupa Satelor este cel mai amplu proiect de scouting în mediul rural, iar echipele participante sunt mixte. Competiția națională U13 este organizată de Federația Română de Fotbal cu sprijinul Kaufland România și dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural. Echipele participante reprezintă satele și comunele din România.

Sursa foto: FRF.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Xxx

Acum 1 an

Îndemânatici la fotbal???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus