Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

FOTO Casa construită ilegal pe Trifoiului a fost dărâmată

FOTO Casa construită ilegal pe Trifoiului a fost dărâmată

Primăria Sibiu a dărâmat casa pe care o familie de romi începuse să o construiască, fără aviz, pe strada Trifoiului, din cartierul Turnișor.

Familia a fost avertizată încă de săptămâna trecută că această construcție va fi demolată, întrucât nu avea avizele necesare pentru a fi ridicată în locul ales. Mai mult, reprezentanții municipalității au le-au cerut să se oprească din a construi casa încă de acum jumătate de an, când i-au și amentat.

„Primele sancțiuni legate de construcția ilegală de 70 mp de pe Trifoiului au fost aplicate în urmă cu 6 luni - și de atunci notificările prin care se solicita eliberarea terenului aparținând Primăriei Sibiu și aducerea lui la stadiul inițial, au continuat periodic. Eliberând domeniul public de construcțiile ilegale vom reda terenurile aparținând primăriei, comunității. Terenul de pe strada Trifoiului, situat în perimetrul de siguranță al Căilor Ferate, face parte din viitorul proiect al municipalității de modernizare a străzii”, explică reprezentanții Primăriei, pe pagina de Facebook.

casa trifoiului utilaj

Vă reamintim că încă de acum o săptămână, o familie risca să rămână fără o casă pe care a început să o construiască în cartierul Turnișor, în urmă cu o jumătate de an. Asta pentru că proiectul nu a primit o autorizație de la Primăria Sibiu, în administrarea căreia se află terenul. Oamenii au recunoscut că nu au aviz să ridice clădirea însă spuneau că nu au ce altceva să facă – vor să aibă locuința lor, așa că s-au apucat să o construiască pe aceeași stradă cu prietenii și restul familiei.

Citește și FOTO VIDEO Primăria despre casa construită ilegal în Turnișor: au fost amendați cu 6.000 de lei, la finalul anului trecut

casa trifoiului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Sdfgdgf

Acum 1 an

asteptam ca aceasi masura sa se aplice asupra tuturor constructiilor ilegale din Sibiu mai ales cele de langa viaductul din Vasile Aaron unde azi s-au taiat mai mult de 10 porci (mirosul si urletul lor s-a auzit in tot cartierul) si urmeaza sigur in acest week-end o nunta sau ceva festin mare (aviz politiei)...
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Înseamnă ca nu erau din rețeaua mafiota spălată de judecătorul CCR Stan Gheorghe.
Raspunde

Da, sigur...

Acum 1 an

Sunt proiecte imobiliare in zona, de asta, altfel nici acum nu era băgat în seamă de domniile din primarie. Multe ilegale pe acolo, de prin 1990 și...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus