Sâmbătă,
15.06.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Un leu în libertate în Târgoviște. ”Misiunea este îngreunată de martorii care oferă autorităților informații contradictorii și care se amuză copios”

Un leu în libertate în Târgoviște. ”Misiunea este îngreunată de martorii care oferă autorităților informații contradictorii și care se amuză copios”

Actualizare, ora 13

S-au format mai multe echipe de căutare în oraș, fiecare dintre acestea având o persoană care deține armă cu tranhilizant.

Polițiștii și jandarmii dâmbovițeni se află pe urmele animalului sălbatic care a fost văzut în Municipiul Târgoviște. Momentan misiunea este îngreunată de martorii care oferă autorităților informații contradictorii și care se amuză copios pe seama acestei situații, informează Gazeta Dâmboviței. Există surse care spun că de fapt leul ar fi un câine de talie mai mare.

Știrea inițială:

Locuitorii orașului Târgoviște au fost alertați, joi dimineață, prin sistemul Ro-Alert, că un leu se plimbă liber într-un cartier al orașului. Oamenii au fost sfătuiți să rămână în casele lor, informează Digi24.

Potrivit alertei transmise de ISU Dâmbovița, leul a fost văzut în cartierul Priseasca.

„A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta” - este mesajul transmis prin RoAlert de ISU Dâmbovița.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1514

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus