Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Urs observat pe o stradă din Sinaia. Autoritățile au transmis mesaj RO-ALERT

Urs observat pe o stradă din Sinaia. Autoritățile au transmis mesaj RO-ALERT

O alertă de urs a fost emisă, duminică, pentru staţiunea montană Sinaia, în acest caz fiind informat şi Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii, anunță Agerpres.

A fost emis un mesaj RO-ALERT prin care populaţia a fost avertizată cu privire la prezenţa ursului pe strada Sportului din Sinaia. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Mesaje similare au fost emise, vineri, pentru locuitorii din Breaza şi Buşteni, în urma apariţiei unor urşi pe străzi. Astfel, un urs a apărut pe strada Salcâmilor din Breaza, o zonă frecventată de către animalele sălbatice, iar la Buşteni, prezenţa animalului a fost semnalată lângă magazinul Lidl.

Anterior acestor două situaţii, un urs care manifesta un comportament agitat şi agresiv a fost împuşcat în oraşul prahovean Comarnic, în urma unei decizii a autorităţilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 640

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Plantoane in jurul localitatilor 24 din 24.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus