Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Urs observat pe o stradă din Sinaia. Autoritățile au transmis mesaj RO-ALERT

Urs observat pe o stradă din Sinaia. Autoritățile au transmis mesaj RO-ALERT

O alertă de urs a fost emisă, duminică, pentru staţiunea montană Sinaia, în acest caz fiind informat şi Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii, anunță Agerpres.

A fost emis un mesaj RO-ALERT prin care populaţia a fost avertizată cu privire la prezenţa ursului pe strada Sportului din Sinaia. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Mesaje similare au fost emise, vineri, pentru locuitorii din Breaza şi Buşteni, în urma apariţiei unor urşi pe străzi. Astfel, un urs a apărut pe strada Salcâmilor din Breaza, o zonă frecventată de către animalele sălbatice, iar la Buşteni, prezenţa animalului a fost semnalată lângă magazinul Lidl.

Anterior acestor două situaţii, un urs care manifesta un comportament agitat şi agresiv a fost împuşcat în oraşul prahovean Comarnic, în urma unei decizii a autorităţilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1151

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Plantoane in jurul localitatilor 24 din 24.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus