Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Petrecere în plină stradă, pe Ștefan cel Mare. Vecinii au chemat poliția

Petrecere în plină stradă, pe Ștefan cel Mare. Vecinii au chemat poliția

Locuitorii de pe strada Ștefan cel Mare și din apropiere sunt revoltați de faptul că de câteva zile în cartier este petrecere – s-au tăiat porcii, s-a dat muzica la maxim... s-a dat și o amendă, dar cheful nu s-a oprit.

Oamenii, sătui de gălăgia făcută de mai multe familii din zonă, au făcut sesizare pe Sibiu City App, cerând ca autoritățile să se sesizeze și să vină să oprească petrecerea.

„De câteva ore în Vasile Aaron, la casele etnicilor romi din rampa Ștefan cel Mare de pe drumul spre Șelimbăr este concert de muzică lăutărească, de nu putem nici să lucrăm la câtă zarvă este. Va dura sigur trei zile, după ce că ieri au tăiat vreo 10-12 porci de zici că s-a mutat abatorul aici. Luați măsurile legale că nu suntem obligați să suportăm acest chin”, spune un sibian în mesajul trimis prin platformă.

După ce a fost făcută sesizarea, reprezentanții serviciului public de Poliție Locală i-au răspuns cetățeanului, spunând că organizatorul bairamului a fost amendat. Sibianul a transmis redacției răspunsul autorităților, menționând faptul că petrecerea continuă și la momentul publicării acestui articol, în ciuda avertismentelor poliției. La fața locului a fost solicitată, de asemenea, intervenția echipajelor IPJ și Jandarmerie.

Reporterul Turnul Sfatului a solicitat un punct de vedere și Poliției Locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Carcotel

Acum 1 an

Felicitari autoritatilor!

Raspunde

Claus

Acum 1 an

Acum 2 ani,in primavara am dat un butoi de varza murata afara din beci cu intentia sa il dau la masina de gunoi,dar n am mai apucat,a stat acolo in soare 2 ani,si nu il mai pot da la masina de gunoi,ii omor pe aia,chiar daca saracii sunt invatati cu mirosurile pestilentiale,deci daca e interesat cineva,nu i l mai tin pt un eventual balci politic,il donez,daca ii scoti capacul acolo,cad ciorumbecii de pe clarinet.

Raspunde

@@@

Acum 1 an

Halal comentariu! Nici cu asa ceva nu se potolesc!
Raspunde

Rimaru

Acum 1 an

Trimestrial sunt chefuri in weekend si nu numai, muzica e la maxim iar police ne flutura o amenda ca sa ne scoata ochii! Bataie de joc pentru oameni. Police protejeaza zona sfanta a ziganilor de pe rampa!

Raspunde

Muresan

Acum 1 an

Ce mai etnie!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ioan

Acum 1 an

Sunt vecin cu ei și nu mă deranjează deloc. Lăsați oamenii să se distreze. Am crescut împreună,am fost la școală împreună și vă spun eu că sunt super oameni
Raspunde

Tov.Escu

Acum 1 an

4 ani ?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Sa le puna garduri antifonice, ca la autostrada
Raspunde

Căldăraru Claudiu

Acum 1 an

Veritabile tradiții românești! Sibiul, tânăr din 1968(!), o veritabilă capitala corturala, continua sa păstreze tradițiile strabunilor!
Raspunde

Rostogan

Acum 1 an

@politie, inspectie sanitara etc etc... S-a verificat indeplinirea conditiilor care trebuie respectate cand se sacrifica porcii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus