Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Petrecăreții de pe Ștefan cel Mare, amendați cu 2.000 de lei. Veniseră să ia mireasa

Petrecăreții de pe Ștefan cel Mare, amendați cu 2.000 de lei. Veniseră să ia mireasa

Pentru scurta petrecere pe care au organizat-o câteva familii pe rampa Ștefan cel Mare poliția locală a scris ieri o amendă de 2.000 de lei. Potrivit autorităților, gălăgia nu a durat mult pentru că bairamul a fost organizat în altă parte. 

Poliția Locală a fost sesizată de localnici că în rampa Ștefan cel Mare avea loc un eveniment care deranja vecinii „prin volumul ridicat al muzicii”. Potrivit echipajului care a ajuns la fața locului, gălăgia s-a oprit în scurt timp, pentru că petrecăreții de fapt veniseră doar să ia mireasa. Restul petrecerii a avut loc într-un alt spațiu, în interior.

„Ca urmare a constatărilor din teren, agenții de Poliție au aplicat organizatorilor o amendă de 2.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice. Precizăm că ordinea a fost restabilită în scurt timp, evenimentul fiind programat a se desfășura într-o altă locatțe indoor, privată, la adresa din Ștefan cel Mare având loc doar adunarea participanților”, transmite Mirela Gligore, purtător de cuvânt al municipalității. pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că mai mulți locuitori de pe strada Ștefan cel Mare au sesizat ieri poliția cu privire la faptul că mai multe persoane petreceau cu muzică tare în zona respectivă, deranjând o mare parte din cartier. Oamenii s-au plâns că petrecerea a durat câteva ore.

Citește și Petrecere în plină stradă, pe Ștefan cel Mare. Vecinii au chemat poliția

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

???

Acum 1 zi

Nu mi-ati publicat comentariul. Cu ce a deranjat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus