Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

FC Hermannstadt a promovat în Liga 1

FC Hermannstadt a promovat în Liga 1

FC Hermannstadt a reușit să acceadă înapoi în Liga 1, după meciul de astăzi cu Steaua București. Partida disputată pe stadionul Gaz Metan Mediaș s-a încheiat 0-0.

Citește și FOTO VIDEO Cum a fost la meciul în care FC Hermannstadt a promovat în Liga 1

Actualizare. Partida Sibiului pentru promovare a început de mai bine de 40 de minute, iar suporterii lui FC Hermannstadt își susțin echipa de pe stadionul din Mediaș. Alături de echipa Sibiului se află Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean, dar și Adrian Bibu, administratorul public al județului. 

Știre inițială. Atmosferă intensă pe stadionul din Mediaș astăzi, când fotbaliștii sibieni luptă pentru un loc în Liga 1. Peste 4.000 de persoane au venit din tot județul să fie alături de echipa de fotbal a Sibiului în cel mai important meci al momentului. „Un meci cât un sezon” l-au numit oficialii echipei, întrucât un scor egal sau o victorie în acest meci ar asigura promovarea directă în Liga 1, de pe primele două locuri în clasamentul Ligii 2, pentru FCH.

Coloanele de mașini s-au format cu câteva zeci de minute înainte de începerea partidei, iar mulți dintre suporteri încă ajungeau pe stadion la câteva minute după ce meciul începuse.

Suporterii aplaudă frenetic fiecare șansă pe care sibienii o au de a ajunge lângă poartă și îi apără atunci când echipa adversă se apropie de poarta gazdelor.

În prima jumătate a meciului, niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze.

Citește și FC Hermannstadt vs. Steaua București, astăzi la Mediaș: „Luptăm cu promovarea pe masă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3159

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus