Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Muzeul Brukenthal deschide un spațiu educativ pentru copiii din Sibiu

Muzeul Brukenthal deschide un spațiu educativ pentru copiii din Sibiu

Muzeul Național Brukenthal va inaugura în această săptămână Brukenthal Kids, un spațiu educativ destinat copiilor din Sibiu. Proiectul este posibil cu ajutorul fundației KeepGiving din Sibiu.

Spațiul educativ va fi inaugurat miercuri, 18 mai, de la ora 10, la Casa Albastră, după lansarea volumului „Brukenthal 300, un om, un muzeu, o istorie” scris de Raluca Maria Frîncu și Raluca Maria Teodorescu.

,,Avem bucuria de a inaugura un nou spațiu foarte necesar la Muzeul Național Brukenthal ce va fi destinat activităților educative. Muzeul are și o importantă latură educativă. Trebuie să susținem și să investim în educația copiilor de astăzi, viitorul de mâine. Acest spațiu pus la dispoziție de Muzeul Național Brukenthal a fost realizat prin colaborarea și prietenia cu Andreea Miron și Fundația Keep Giving, cărora le mulțumim” a spus purtătorul de cuvânt al Muzeului Național Brukenthal, Alexandru Chituță

Seri de film, ateliere educative și lecturi

Spațiul care va fi inaugurat miercuri își propune să strângă laolaltă copii de toate vârstele pentru activități educative precum seri de film, ateliere sau lecturi.

„Va fi un spațiu destinat în exclusivitate proiectelor educative pentru copiii de la grădiniță, dar și pentru ciclul gimnazial și liceal. Proiectul va cuprinde ateliere, seri de film, lecturi, tot ceea ce înseamnă un proiect educativ”, a declarat  Alexandru Chituță pentru Turnul Sfatului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus