Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Trupa Subcarpați concertează sâmbătă la Muzeul Astra

Trupa Subcarpați concertează sâmbătă la Muzeul Astra

Weekend-ul acesta muzeul Astra pregătește mai multe evenimente speciale pentru vizitatorii săi. Este vorba despre ateliere tradiționale meșteșugărești și un concert susținut de trupa Subcarpați. Atelierele încep sâmbătă, 21 mai, de la ora 12, iar concertul este programat pentru ora 19, pe scena amenajată în cadrul muzeului.

„Muzeul ASTRA are calitatea de partener și  gazdă într-un eveniment organizat de Centrul Cultural Subcarpați împreună cu Asociația Ivan Patzaichin-Mila23. Este vorba despre un concert susținut de Trupa Subcarpați și o serie de ateliere tradiționale meșteșugărești, care fac parte din programul Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă - campanie care promovează ecoturismul și principiile sale, cu accent pe valorificarea patrimoniului local și a resurselor naturale”, transmit reprezentanții Muzeului Astra.

Programul evenimentelor de sâmbătă, 21 mai

-Atelier Tot Ce Suflă - introducere în lumea instrumentelor de suflat - cu posibilitatea de aprofundare, orele 12:00-18:00;

- Atelier de Meșterit Instrumente de Suflat – atelier de fabricare a instrumentelor de suflat, orele 12:00-18:00;

- Piață de produse tradiționale - stand de expoziție și vânzare produse artizanale pentru încurajarea micilor producători locali și artizani, orele 12:00-18:00;

- Șezătoare - Stand expozițional, atelier de decorațiuni tradiționale și atelier de cusături și broderii românești, orele 12:00-18:00; 

- Battle Folcloric - concurs / demonstrație de virtuozitate între folcloriști, orele 12:00-18:00;

- Competiție Descoperă Rowmania / România naturală văzută din barcă – competiție sportivă de canoe, orele 12:00-18:00;

- Atelier de construcție bărci – realizarea unor machete de bărcuțe, orele 12:00-18:00.

- Concert Trupa Subcarpați - concertul se va desfasura pe scena amenajată pe lacul din cadrul Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, orele 19:00-22:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus