Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Violonistul Michael Barenboim și dirijorul Alessandro Crudele, prezenți la filarmonica de Stat Sibiu pentru cel mai important concert al stagiunii

Violonistul Michael Barenboim și dirijorul Alessandro Crudele, prezenți la filarmonica de Stat Sibiu pentru cel mai important concert al stagiunii

Violonistul Michael Barenboim și dirijorul Alessandro Crudele sunt în aceste zile invitați speciali ai filarmonicii de Stat Sibiu, unde vor susține un concert joi, 19 mai, de la ora 19.00.

Michael Barenboim este pentru a doua oară la Sibiu, iar Alessandro Crudele este prima dată la noi în oraș. Repetițiile pentru concertul de joi au început deja, iar sibienii sunt invitați să facă parte din povestea creată de cei doi.

„Este o mare bucurie să avem lângă noi oaspeți așa de importanți. Alessandro Crudele și Michael Barenboim vin cu acest proiect după ce noi l-am gândit și l-am amânat de mai multe ori din cauza pandemiei Covid, dar în sfârșit sunt aici. Amândoi cântă pe mari scene europene și mondiale. Ne bucură cu generozitatea de a-și face timp să ajungă și la Sibiu. Alessandro este pentru prima dată în Sibiu, iar Michael pentru a doua oară”, a spus Cristian Lupeș, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu într-o conferință de presă organizată astăzi, 18 mai.

Violonistul Michael Barenboim este pentru a doua oară la Sibiu și așteptă cu aceeași nerăbdare să concerteze la noi în oraș. „Am fost pentru prima dată în Sibiu în anul 2019 și mi-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut aici. Mi-ar fi plăcut să revin mai repede, dar din păcate a venit pandemia. Acum sunt aici cu Alessandro, este o mare plăcere pentru mine și de abia aștept să concertăm împreună”, a declarat acesta.

Dirijorul Alessandro Crudele a întâlnit la Sibiu o echipă de profesioniști și spune că prezența pe scenă alături de Michael și de orchestra filarmonicii de stat Sibiu îl onorează.

„Este pentru prima dată când sunt în Sibiu și este special pentru mine. Sunt italian, iar soția mea are legături cu Sibiul pentru că bunica ei este din această regiune. Sunt foarte recunoscător pentru invitația lui Cristian Lupeș. Michael mi-a povestit foarte entuziasmat despre orchestra de la Sibiu și acum pot confirma acest lucru. Sunt oameni foarte frumoși și muzicieni foarte buni și cred că ceea ce face Cristian aici este o treabă foarte bună”.

Biletele pentru spectacolul de mâine, 19 mai, sunt disponibile aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus