Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Record la loteria din Marea Britanie: Un cuplu a câștigat 184 de milioane de lire sterline. Numerele câștigătoare: 3, 4, 9, 25, 27, 28 și 29

Record la loteria din Marea Britanie: Un cuplu a câștigat 184 de milioane de lire sterline. Numerele câștigătoare: 3, 4, 9, 25, 27, 28 și 29

Doi britanici în vârstă de 44 și 49 de ani au câștigat cel mai mare premiu din istoria loteriei britanice, scrie Manchester Evening News.

Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au doi copii în școala primară, în timp ce Joe are, de asemenea, doi copii mai mari dintr-o relație anterioară.

Jess lucrează ca manager la un salon de coafură, pe care îl conduce împreună cu sora ei.

"Câștigul ne oferă timp să visăm, ceea ce nu am mai avut până acum. Am avut o săptămână să ne gândim la asta și acum avem timp să împărtășim o mulțime de experiențe și să mergem în aventuri cu familia și prietenii noștri”, a spus ea la prima apariție publică.

"Tatăl meu a jucat toată viața la Loteria Națională și a visat în mod constant să câștige", a adăugat ea. "El ne întreba mereu ce vom face când vom câștiga, cum vom cheltui banii, pe cine vom recompensa. Era o conversație obișnuită și am impresia că ne pregătea pentru asta. În mod normal, cumpăr bilete atunci când este o sumă bună", a declarat Joe pentru PA.

Andy Carter de la Camelot, consilier senior pentru câștigători la Loteria Națională, a declarat că câștigul de săptămâna trecută din Marea Britanie a fost "o veste absolut incredibilă".

"S-a făcut istorie", a spus el. "Acum ne concentrăm pe sprijinirea deținătorului biletului pe parcursul procesului și pe sprijinirea acestuia pentru a începe să se bucure de câștigul lor, un adevărat record."

Joe și Jess au câștigat suma uriașă după ce au nimerit toate cele șapte numere de la EuroMillions. Numerele au fost: 3, 25, 27, 28 și 29 - plus numerele 4 și 9 de la Lucky Star. Câștigurile lor exacte au fost de 184.262.899,10 lire sterline.

Dezvăluirea câștigătorilor vine la o zi după ce Camelot, compania care organizează Loteria Națională, a confirmat că cei doi soți au decis să facă public câștigul lor.

Cu noua lor avere de 184 de milioane de lire sterline, cuplul este acum mai bogat decât Ozzy Osbourne de la Black Sabbath și soția sa, Sharon, manager muzical, care au împreună 150 de milioane de lire sterline, și cântăreața Adele, a cărei avere este estimată la 130 de milioane de lire sterline.

Sursa foto: Captură video

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 479

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus