Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Astrid Fodor, mesaj de Ziua Poliției Locale: „Să rămână la fel de vigilenți și prezenți în viața comunității”

Astrid Fodor, mesaj de Ziua Poliției Locale: „Să rămână la fel de vigilenți și prezenți în viața comunității”
Astăzi, 21 mai, se sărbătorește Ziua Poliției Locale. Cu această ocazie, primarul Sibiului Astrid Fodor a transmis un mesaj prin care le transmite colegilor să fie la fel de vigilenți și prezenți în viața comunității. 
“De Ziua Poliției Locale, le dorim colegilor noștri de la Poliția Locală Sibiu să rămână la fel de vigilenți și prezenți în viața comunității și în anii ce vor urma. Vorbim chiar în aceste zile despre strategia de dezvoltare durabilă a Sibiului și doresc să accentuez, mai ales in acest context, cât de importantă este siguranța cetățenilor în definirea calității vieții.
Sibiul viitorului, smart și sustenabil, înseamnă în primul rând o comunitate unde cetatenii și mediul înconjurator sunt protejați de Poliția Locală“, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, pe pagina de facbook a instituției pe care o conduce. 
Poliția Locală a fost înființată în anul 2011, prin reorganizarea Poliției comunitare, în scopul exercitării atribuțiilor privind apararea drepturilor și libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Xmen

Acum 1 an

Ce gluma proasta: politia locală, primarita și urările ironice. Polițiștii locali executa ordinele fedegereului, ca niște lachei ai primăriei. Nu servesc cetățenii, ci îi amendează. Ar trebui desființat acest organ personal de represiune și intimidare locală.

Raspunde

Astringentul

Acum 1 an

Cum adică le urează „Să rămână la fel de vigilenți și prezenți în viața comunității”? Să nu facă nimic și să ia bani în continuare bani degeaba?

Raspunde

Contra

Acum 1 an

Dna Astrid Fodor a aparut in nr. de saptamana aceasta al revistei Formula As! Mare vedeta!

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Sa ramana la fel de loiali mafiei locale precum jandarmeria siciliana...Primărița a uitat cum au mușamalizat masina din parc.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus