Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Trei farmacii cu program Non Stop în Sibiu

Trei farmacii cu program Non Stop în Sibiu

Orașul Sibiu are trei farmacii cu program non stop. Acestea sunt Farmacia San Marco, Farmacia Polisano Pharma și Eco Farmacia.

În aceste unități se poate merge la orice oră din zi și din noapte pentru a cumpăra cele necesare. Mai jos găsiți toate informațiile necesare pentru a putea apela la aceste farmacii.

În municipiul Sibiu sunt trei unități farmaceutice care au program non stop. La aceste farmacii se poate apela la orice oră din zi și din noapte.

Adresele farmaciilor cu program non stop în Sibiu

Farmacia San Marco are un program de 24 de ore din 24 și se află situată pe Str. Nicolae Iorga din Sibiu, chiar lângă Complexul Cedonia. Dacă este nevoie de informații înainte de a ajunge la farmacie, acestea se pot obține la numărul de telefon 0269.232.187.

Cea de-a doua este Farmacia Polisano Pharma situată pe Bd. Mihai Viteazu, la Nr. 11. Pentru informații care țin de această farmacie se poate suna la numărul de telefon 0269.421.418.

A treia este Eco Farmacia situată pe Str. Constituției 23, la parterul blocului nr. 20. Informații pot fi obținute la numărul de telefon 0269.233.683.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus