Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Tânăr reținut după ce a condus de două ori cu permisul suspendat și de trei ori drogat

Tânăr reținut după ce a condus de două ori cu permisul suspendat și de trei ori drogat

Un tânăr de 21 de ani din Mediaș a fost reținut de poliție după ce a fost prins de mai multe ori că a încălcat legea – a condus drogat și cu permisul suspendat.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș l-au reținut ieri pe bărbat. El este cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier - este vorba despre două infracțiuni de conducere având acest drept suspendat și treiinfracțiuni de conducere sub influența substanțelor psihoactive, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada ianuarie – mai.

Medieșeanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Mafie cu epoleți, pentru crimele lui Chițoiu muma, pentru victimele crimei organizate din MAI ciuma.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus