Duminică,
26.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Restricții ridicate la Spitalul Județean. Care sunt condițiile de vizitare a pacienților din secțiile verzi

Restricții ridicate la Spitalul Județean. Care sunt condițiile de vizitare a pacienților din secțiile verzi

De la jumătatea lunii mai o parte dintre secțiile Spitalului Clinic Județean Sibiu au fost deschise pentru aparținătorii sau reprezentanții legali ai pacienților internați în secțiile non COVID. Au mai rămas, însă, câteva secții în care pacienții pot fi vizitați doar în baza unei cereri aprobate de șeful secției pe care este internat pacientul. Vizitele pot fi făcute într-un interval orar prestabilit, în anumite zile ale săptămânii și respectând o serie de reguli.

Citește și: „Alerta a trecut, Covid-ul, nu!” Cum a fost prima zi a sibienilor fără restricții, de la spital ori școală, până la serviciu”

Încă din data de 9 mai accesul aparținătorilor/reprezentaților legali ai pacienților internați în secțiile non-covid ale Spitalului Județean Sibiu este permis în spital fără a mei cere acordul șefilor de secție. Astfel pacienții pot fi vizitați în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică în intervalul orar 15.00 -17.00. Sunt totuși o serie de reguli care trebuie respectate. Astfel, în cadrul vizitelor este permis accesul unui singur aparținător/reprezentant legal, cu respectarea  intervalului orar în care vizita în secție este permisă și care nu poate depăși 15 minute (incluzând aici timpul necesar pentru echipare și dezechipare).

Au rămas însă câteva secții în care vizitele se fac doar în caz excepțional și doar cu acordul șefului de secție. Este vorba despre Obstetrică-Ginecologie I, Obstetrică-Ginecologie II, Neonatologie I și Neonatologie II Prematuri. Dacă cererea de vizitare este aprobată, atunci pacienții pot fi vizitați în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 15.00 – 17.00.

După completarea cererii de vizitare aceasta trebuie trimisă pe adresa de e-mail a secției:

Obstetrică Ginecologie I: og1 @scjus.ro

Obstetrică Ginecologie II: og2@scjus.ro

Neonatologie I: neonatologie@scjus.ro

Neonatologie II Prematuri: prematuri@scjus.ro

În secțiile ATI non-covid (ATI 1, ATI 2 și ATI Neurologie) este permis accesul aparținătorilor/reprezentanților legali în zilele de marți, joi, sâmbătă și  duminică în intervalul orar 16.00 – 17.00,  după  aprobarea cererii  de vizitare de către  medicul  șef  de  secție. De asemenea, trebuie respectat intervalul orar în care vizita în secție este permisă și care nu poate depăși 10 minute (incluzând aici timpul necesar pentru echipare și dezechipare).

După completarea cererii de vizitare aceasta trebuie trimisă pe adresa de e-mail a secției:

ATI1: ati1@scjus.ro

ATI2: atLgine@scjus.ro

ATI Neurologie: atLneuro@scjus.ro

Procedura de vizitare este disponibilă, din momentul intrării în vigoare, pe prima pagina a ste-ului www.scjus.ro iar pacienții și aparținătorii sunt informați direct pe secții despre modalitatea de vizitare a pacienților. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 4 săptămâni

M-a ferit Dumnezeu sa intru acolo vreodata, dar cand vezi spitalul pe dinafara te apuca subit pofta de un stil de viata sanatos . No, un spital nou, daca e aratos, nu ma mai face sa am asa grija de sanatatea mea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus