Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
14°C

Trupa sibiană de rock Alpha Q lansează o piesă nouă. „Este o declarație de putere și curaj”

Trupa sibiană de rock Alpha Q lansează o piesă nouă. „Este o declarație de putere și curaj”

O piesă plină de energie, lansată alături de un videoclip în care sunt prezentați membrii trupei Alpha Q, Unbreakable este primul single lansat vara aceasta de trupa sibiană.

Melodia abordează subiecte precum megalomania, setea de putere, violența și minciuna. „Cred că fiecare dintre noi am trăit momente limită în care a trebuit să învățăm să credem mai mult decât de obicei în faptul că suntem puternici și că ne putem ridica și depăși o situație grea. Piesa nu e doar despre ideea manipulării însetate de putere, ci mai ales despre cei care au o voce și curajul de a se exprima”, spune MeeRah, solista trupei.

Unbreakable este, de fapt, doar una din melodiile care vor fi incluse pe un album pe care trupa sibiană se pregătește să îl lanseze vara aceasta.

Concertul de lansare a piesei și prima vizionare a videoclipului a avut loc în data de 20 mai, în Oldies Pub, „cu emoții frumoase și mult dor de scenă, fiind primit de public cu mare căldură”, spun membrii trupei.

Trupa ALPHA Q s-a format în anul 2016 la Sibiu. Din trupă fac parte: MeeRah- voce, Maria- keyboards, Mădălin-tobe, Waqas-chitară, Marius-chitară și Rareș- chitară bas. Alpha Q este o trupă de rock, care încearcă intenționat să se distanțeze de generalizarea subgenurilor din muzica rock și metal.

Primul lor EP intitulat ALPHA Q conține patru piese: Circles, Blind, One Day Maybe si Ghost King. Printre cele mai mai realizări ale trupei de până acum se numără marele premiu POSADA ROCK FESTIVAL 2018, concertul la Arenele Romane în deschiderea trupei Vița de Vie și cele două turnee de promovare prin țară.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus