Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
4°C

O leoaică de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş a adus pe lume doi pui, în faţa a mii de vizitatori

O leoaică de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş a adus pe lume doi pui, în faţa a mii de vizitatori

"Leoaica a ales să rămână în centrul atenţiei şi se pare că este liniştită iar leul nu face decât să vegheze asupra lor de la distanţă şi să îi ofere protecţie pentru curioşi care încearcă să se apropie mai mult. Până în prezent au ieşit doi pui, dar nu este imposibil să se mai întâmple un miracol şi să mai dea naştere la încă doi sau trei pui. Probabil totul se datorează unei alimentaţii sănătoase şi locului liniştit unde se află amplasamentul lor natural", a declarat presei directorul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş, Szantho Janos.

Acesta a arătat că sistemul olandez aplicat şi la Zoo Târgu Mureş oferă posibilitatea a animalelor să se retragă în mediul lor de siguranţă, însă leoaica a ales să rămână în padoc.

În momentul naşterii celor doi pui, în Grădina Zoologică se aflau circa 2000 de vizitatori, întrucât copiii au avut acces gratuit de ziua lor.
 
Sursă foto: Piaxabay

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Rosu

Acum 1 an

Daca leoaica fata vreo barza, un crocodil, ceva, era stire. Asa e reclama la Zoo Tg. Mures.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus