Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Record de evenimente la FITS 2022

Record de evenimente la FITS 2022

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va aduce în acest în orașul nostru cel mai mare număr de spectacole de până acum.

Constantin Chiriac a explicat în cadrul unei conferințe de presă faptul că ediția din acest an este cea mai complexă și va aduna 768 de evenimente desfășurate în 80 de spații de joc.

„Anul trecut am avut 600 de evenimente pe parcursul întregului festival. A fost o ediție fără precedent. În acest an avem 768 de evenimente, până  acum. Este o cifră incredibilă. Sunt anul acesta 80 de spații de joc. Sunt 382 de reprezentații, 145 în spațiile indoor, 128 în spațiile outdoor și online 32 de reprezentații. Pentru tot ce facem online, spectacolele vor fi disponibile 24 de ore. Ne bucurăm că putem să aducem Sibiului, regiunii, țării, lumii, acest festival”, a spus Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca și președintele Festivalului internațional de Teatru de la Sibiu.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura în perioada 24 iunie - 3 iulie și va avea ca temă centrală Frumusețea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus