Duminică,
02.10.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Lucrări de cuplare a noii rețele de apă potabilă pe Bulevardul Vasile Milea, între Calea Dumbrăvii și strada Oituz

Lucrări de cuplare a noii rețele de apă potabilă pe Bulevardul Vasile Milea, între Calea Dumbrăvii și strada Oituz

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marti, 07.06.2022, in intervalul orar 08.00 – 16.00 , vor fi executate lucrari de cuplare a noii retele de apa PE 160 mm si a bransamentelor aferente blocurilor de pe Bulevardul Vasile Milea, pe tronsonul cuprins intre Calea Dumbravii si str.Oituz.

Lucrările sunt executate de catre Apa Canal Sibiu SA si firma Universal Business , în cadrul proiectului de modernizare a retelei de distributie apa potabila din Bdul Vasile Milea, derulat de operatorul Apa Canal Sibiu SA.

 Pe durata lucrarilor, in intervalul orar mentionat, se va intrerupe alimentarea cu apa pentru blocurile existente pe ambele laturi ale Bdului Vasile Milea, astfel : bl.4,5, 6,7,8,9A,10A,11A + Complexul Comercial ( cu mag.PROFI…) si blocurile 9,10, 11, situate in spatele sediului Politiei Sibiu.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectata , apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va stationa langa Complexul Comercial. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus