Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Wizz Air angajează personal în Sibiu. Salariile pornesc de la 1.000 de euro pe lună

Wizz Air angajează personal în Sibiu. Salariile pornesc de la 1.000 de euro pe lună

Compania aeriană Wizz Air anunță o nouă serie a campaniei de angajări de însoțitori de zbor în cadrul bazelor sale din România. Wizz Air va organiza în luna iunie zece evenimente de recrutare în șapte orașe din România, printre care și Sibiu.

Interviurile sunt organizate în Sibiu în 10 iunie, de la ora 9, la Hotel Ramada, sala ”Gamma”, anunță compania. Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să aplice în aceeași zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene.

”Candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual”, anunță Wizz Air.

Compania nu vorbește despre cu ce salariu sunt încadrați noii însoțitori de zbor, însă precizează că aceștia ”se pot aștepta la salarii competitive”.

Vor primi o diurnă pentru cele șase săptămâni de training, ”uniformă gratuită, bilete cu reducere nelimitate pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie, precum și un program de lucru anunțat în fiecare lună”, informează oficial Wizz Air.

Neoficial, presa centrală a scris în mai multe rânduri despre nivelul salarial al companiei.

În medie, salariul pe care îl primește lunar un însoțitor de zbor angajat la Wizz Air începe de 1.000 de euro pe lună. Salariul de bază pentru o stewardesă este de 1.200.-1.400 de lei lunar, iar la acesta se adaugă și diurna de zbor, care este de 40 de euro pe zi. Pentru cei noi, diurna este de 30 de euro pe zi. În fiecare lună, fiecare stewardesă are cel puțin 12 zboruri. Așa că diurna este în sumă de 360 de euro pe lună pentru un începător, scrie Redacția.ro.

În plus, sunt remunerate și sectoarele suplimentare de zbor, care sunt cu 40 de euro pe zi. Se primește și comision din vânzările care se fac în avion, acesta poate să fie de până la 200 de euro pe lună.

Citește și:  József Váradi, CEO-ul Wizz Air, la Sibiu: ”Suntem hotărâți să continuăm investițiile în România, vrem să aducem mai multe avioane, să deschidem rute noi”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus