Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Denisa, șefă de promoție a ULBS: „Căldura oamenilor din Sibiu mă convinge să-mi văd viitorul aici”

Denisa, șefă de promoție a ULBS: „Căldura oamenilor din Sibiu mă convinge să-mi văd viitorul aici”

Denisa Bar face parte din studenții model ai Universității Lucian Blaga din Sibiu. Este șefa de promoție a specializării Teatrologie - Management Cultural din cadrul departamentului de Artă Teatrală a Facultății de Litere și Arte și, în același timp, este vocea studenților în senatul ULBS.

Denisa a terminat studiile Liceului Pedagogic din Bihor și a ales să facă facultatea în orașul nostru, la o specializare deosebită, spune ea. A ales Sibiul pentru că a avut ocazia să participe la câteva cursuri ale facultății pe care își dorea să o urmeze, iar căldura cadrelor didactice a convins-o.

„Am ales management cultural pentru că de mică sunt pasionată de tot ceea ce ține de arte și mi-am dorit să fac puțin mai mult, să organizez eu acele evenimente de o calitate ridicată. Am studiat Facultatea de Litere și Arte, Departamentul de Artă Teatrală, Management Cultural, ceva deosebit, aș spune eu, mai ales că Sibiul este inima culturii din această țară. Am ales Sibiul în pofida altor facultăți pentru că Sibiul m-a convins să rămân aici datorită căldurii cadrelor didactice”, a spus absolventa pentru Turnul Sfatului.

Dacă ar fi să-și amintească un moment care a marcat-o în studenție, acela ar fi reprezentat de un curs în cadrul căruia una dintre profesoarele pe care tânăra le îndrăgește le-a spus studenților că vrea să contribuie la evoluția lor și „să-i facă oameni”.

„Ceva ce m-a marcat foarte mult este primul curs cu o profesoară foarte dragă mie care în acele momente ne a spus Orice ar fi, la finalul acestor ani eu vreau să fac din voi oameni, iar acest lucru s-a întâmplat. La finalul celor trei ani de facultate, mai bine de jumătate dintre noi deja muncim în domeniu și acest lucru se datorează cadrelor noastre didactice și conducerii universității care ne-a susținut pe toată partea de practică de specialitate” spune tânăra.

În prezent, Denisa lucrează în departamentul de marketing al Teatrului Național Radu Stanca, pe viitor vrea să continue studiile de master tot la Sibiu și se vede râmânând în orașul nostru pentru că bunătatea oamenilor a impresionat-o și toate ușile i s-au deschis.  

„Lucrez în departamentul de marketing al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, iar în viitor mă văd un manager cultural de succes. Căldura oamenilor din Sibiu mă convinge să-mi văd viitorul aici. De când sunt aici, nu mi s-a închis nicio ușă”, concluzionează aceasta.

Peste 2.000 de studenți ai Universității Lucian Blaga din Sibiu și ai Academiei Forțelor Terestre au sărbătorit astăzi, 9 iunie, ceremonia Gaudeamus, care a avut loc în Piața Mare a orașului. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Chirescu

Acum 2 luni

"Managemnet"
Raspunde

Mioara

Acum 2 luni

Blabla-uri..
Raspunde

Ale

Acum 2 luni

Vorbele unui student model apreciat de toate cadrele didactice ti se par simple blabla-uri? Vai de noi…
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

La Bihor a cam tremurat.
Raspunde

Silviu

Acum 2 luni

Liceul Pedagogic din Bihor?!?
Raspunde

DB

Acum 2 luni

O fi unul în tot județul și mai e și de prestigiu. Rușine nouă inculților care nu am dedus din microschita biografică care e ala
Raspunde

Un sibian

Acum 2 luni

povesti nemuritoare!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus