Joi,
25.04.2024
Ploi Usoare
Acum
7°C

A alimentat de 3.000 de lei și a fugit fără să plătească

A alimentat de 3.000 de lei și a fugit fără să plătească

Şoferul unui autovehicul de mare tonaj este cercetat pentru furt după ce a plecat dintr-o benzinărie din municipiul Râmnicu Sărat, unde a alimentat de aproape 3.000 lei, fără a plăti carburantul, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să recupereze prejudiciul în valoare de circa 2.700 de lei.

„În seara de 10 iunie a.c , poliţiştii au fost sesizaţi de angajatul unei staţii PECO din municipiul Râmnicu Sărat cu privire la faptul că o persoană a alimentat la acea unitate şi a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului. Contravaloarea cantităţii de combustibil a fost de aproximativ 2.700 de lei.

Poliţiştii au depistat în trafic ansamblul de vehicule, pe DN 2 E 85, iar cu ocazia cercetărilor efectuate a reieşit faptul că în seara respectivă şoferul unui camion de mare tonaj, în vârstă 48 de ani, s-ar fi deplasat cu autocisterna, ar fi alimentat şi ar fi părăsit staţia PECO fără să achite. Prejudiciul a fost astfel recuperat”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1804

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

It by Stephen King

Acum 1 an

Poate ca asa ar trebui sa facem toti... Si ma doare sa spun asta ! :-(

Raspunde

Un sibian vero

Acum 1 an

Asa se protesteaza fata de scumpirea carburantilor!!! nu cu platit cu banii din pusculita, nu cu alimentarea de 60 bani sau pichetarea statiilor de carburanti!!!daca ei ne fura la pret, noi sa ii furam la cantitate!!!Ia sa golim de cateva ori stocurile de combustibil din benzinarii fara sa platim, sa vedeti ce se linstesc la crescut preturi si se vor lua masuri si economice si politice sa limiteze scorurile asta la carburanti!
Raspunde

Gavrilă

Acum 1 an

A procedat corect .Aşa trebuie să facem toți şoferi din Rimânia.Guvernul nu ne ajută numai la votare suntem Buni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus