Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
27°C

Săli de nuntă în Sibiu. 25 de spații unde poți organiza petrecerea

Săli de nuntă în Sibiu. 25 de spații unde poți organiza petrecerea

Pandemia a redus din evenimente în toată țara. De când s-au relaxat restricțiile, tinerii îndrăgostiți din Sibiu care și-au amânat evenimentul sau care își doresc să se căsătorească în viitorul apropiat trebuie să știe că au mai multe opțiuni în ceea ce privește alegerea locației pentru petrecerea mult așteptată. Fie că își doresc un eveniment restrâns, fie că vor un eveniment de amploare, tinerii au mai multe săli de evenimente din care pot alege.

Mai jos găsiți o listă cu sălile de nunți din Sibiu, capacitatea de care dispun și câteva detalii despre ele. 

Sala Versailles

Situată la un kilometru de Muzeul Astra, Versailles weddings & events Sibiu se întinde pe o suprafață de 9.600 metri pătrați, dispune de o parcare privată păzită de 1000 mp, de peste 2000 mp spații verzi, o zonă lounge, o zonă tradițională și de o fântână arteziană.

Deoarece dețineo terasă de 300 metri pătrați, locația poate găzdui evenimente și în exterior, unde sunt amplasate mai multe baldachine și o piscină. Capacitatea sălii este de la 50 la 900 de locuri și dispune și de o parcare de 150 de locuri.

sala de nunți versailles

Sursă foto: buonavista.ro

Redal Events

O altă variantă  pentru alegerea sălii de nuntă este sala de evenimente Redal Events. Situată pe Strada Johann Sebastian Bach 4, sala are o capacitate de 280 persoane, 150 de locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, vitrină specială de prezentare pentru candy bar, terasă acoperită, sistem de climatizare și ventilație modern. Mai multe detalii despre toate serviciile de la Redal Expo găsiți aici.

sală de nunți redal events

Sursă foto: Facebook Redal Events

Sala de nunți Majestic

Pe strada Distribuției, numărul 32, tinerii găsesc un alt loc unde își pot organiza cel mai important eveniment din viața lor. Este vorba despre sala de nunți Majestic.

Parterul este ocupat de salonul Baroc care are o capacitate de 400 de locuri și o terasă de 30 de locuri, iar la etajul I salonul Magna are o capacitate de 300 de locuri și o terasă de 70 de locuri.

sală de evenimente majestic sibiu

Sursă foto: Majestic Evenimente Sibiu Facebook

Palatul Brukenthal din Avrig

Dacă vor să-și petreacă noaptea petrecerii de nuntă într-un cadru de vis, în afara Sibiului, cuplul de îndrăgostiți poate alege Palatul Brukenthal din Avrig.

Sălile de eveniment de la palat permit ca spațiul să fie amenajat pentru maxim 120 de persoane, dacă se dorește un eveniment în aer liber. Petrecerile mai mari se pot organiza într-un cort de evenimente în parcul Reşedinţei.

palatul brukenthal avrig imagine de ansamblu evenimente

Sursă foto: Palatul Brukenthal Avrig Facebook

Odiseea Events Hall

Odissea Events Hall are o capacitate de 330 persoane fiind flexibilă în organizarea de evenimente începând de la 200 de persoane.

Suprafata sălii este de aproape 600 metri pătrați la care se adaugă o bucătărie complet echipată, spații conexe și de deservire la înalte standarde. Cuplurile interesate pot afla mai multe detalii și pot contacta sala de nunți aici.

odiseea events sală de nunți

Sursă foto: odiseeaevents.ro

Hotel Select

Situat pe Șoseaua Alba Iulia, hotelul Select este o altă opțiune unde tinerii își pot petrece noaptea nunții alături de invitații lor.

Salonul Armonia, situat la parterul hotelului dispune o capacitate de 200 locuri pentru servirea mesei și spațiu de dan generos pentru evenimentele precum: nunți și botezuri, petreceri private, aniversări, mese festive de revelion, banchete și reuniuni.

hotel select sibiu sală nunți

Sursa foto: hotelselectsibiu.ro

Golden Tulip Ana Tower

Cu o capacitate mai mică decât cele menționate anterior, Hotel Golden Tulip Ana Tower reprezintă o locaţie ideală pentru un eveniment de până la 170 de persoane.

Pachetele de nuntă All Inclusive oferite de către Golden Tulip Ana Tower Sibiu la alegerea restaurantului panoramic 585 Fusion, din incinta localului, cuprind preparate culinare speciale și pachete diverse de băuturi.

anatower hotel nuntă sibiu

Sursă foto: anatowergoldentulip.com

Restaurant Forever

Situat pe Strada Onisifor Ghibu, restaurant Forever vine în întâmpinarea celor care doresc să-și organizeze nunta aici cu o sală de evenimente spațioasă și cu o echipă de profesioniști, meniuri personalizate și grijă la detalii. Mai multe informații despre sala de nunți Forever găsiți aici.

restaurant firever sală de nuntă sibiu

Sursă foto: Restaurant Forever Facebook

Grand Royal

O altă locație pentru nuntă este restaurantul Grand Royal de pe strada Lupeni. Cu o capacitate de peste 200 de locuri, restaurantul este specializat în organizarea de  de nunți. Informații suplimentare puteți găsi aici

grand royal sală de nuntă sibiu

Sursă foto: Grand Royal Facebook

Restaurant Hanul Turnișorului

Restaurantul Hanul Turnișorului organizează nunți, botezuri, revelioane, banchete si alte mese festive. Capacitatea restaurantului este de 200 locuri și dispune de o terasă rustică tradițională.

hanul turnișorului nuntă sibiu

Sursă foto: Hanul Turnișorului Facebook

Restaurant Ileana

Situat în centrul Sibiului, cu o capacitate de 180-200 de locuri restaurantul Ileana este o altă variantă de organizare a nunții.  În cadrul aceleiași locații există și locuri de cazare (10 camere), iar la subsol se afla Crama Ileana, restaurant cu specific românesc.

restaurant ileana sală de nuntă

Sursă foto: restaurantileana.ro

Simba Events 

Dacă mirii au în minte o locație la poalele munților, în livada cu meri, Simba Events este cea potrivită. Situat în inima orașului Cisnădie, restaurantul cu o capacitate de 150 de persoane, dispune și de un cort pentru evenimente mai mari, de până la 2.000 de persoane.

Serviciile incluse sunt: întâmpinarea oaspeților, personal servire, aranjamente florale, aranjamente cu baloane, Cocktail Bar, Dj/band/formație, logistică, bucătărie mobilă, servicii catering, design tematic. 

simba sală nuntă cisnădie

Sursă foto: simba.ro

Restaurant Cristinne

Pentru că restaurantul are o capacitate destul de mică, de 50 de persoane, pentru evenimentele mai mari precum nunți acesta dispune un cort modular cu o capacitate de la 150 la 600 persoane, echipat, dotat si decorat complet cu mobilier, bucătărie mobilă precum și personal specializat pentru astfel de evenimente.

resaturant cristinne facebook

Sursă foto: Restaurant Cristinne Facebook

Restaurant Bliss

Restaurantul Bliss este situat pe cale Turnișorului, are  o suprafaţă de 300 metri pătrați şi o capacitate de până la 240 de persoane, fiind decorat în stil art nouveau. Localul spijină nunțile tematice și încurajează mirii să încerce să se evidențieze prin tematica aleasă. 

restaurant bliss sală de nuntă sibiu

Sursă foto: restaurantbliss.to

Hilton 

Situat în imediata apropiere a Muzeului Astra, Hotelul Hilton oferă servicii de cinci stele pentru organizarea de evenimente. Capacitatea sălii de evenimente este în jur de 400 de persoane, iar parcarea dispune de 150 de locuri.

hilton sală de nuntă sibiu

Sursă foto: hilton.com

Restaurant Hermania

Restaurantul Hermania este un restaurant cu feluri de mâncare săsești, interpretate modern. Restaurantul are 120 de locuri și încă 80 care pot fi utilizate pe terasă. Mai multe detalii despre serviciile oferite pentru evenimente găsiți aici.

hermania sibiu

Sursă foto: Restaurant Hermania Sibiu Facebook

Fântânița Haiducului

Fântânița Haiducului este localizată pe DN1 Sibiu-Brașov, în Pădurea Bradului. Într-o atmosferă cumva mai retrasă de aglomerația orașului, Fântânița Haiducului organizează evenimente private precum nunți, botezuri aniversări sau majorate. Informații despre nunta la Fântânița Haiducului găsiți aici.

fântânița haiducului sala de nuntă sibiu

Sursă foto: fântânițahaiducului.ro

La Dobrun

Cu o capacitate de aproximativ 350 de locuri, restaurantul La Dobrun poate reprezenta o nouă variantă de locație pentru nuntă. Restaurantul este potrivit pentru cei care iubesc specificul tradițional și atmosfera rustică.

la dobrun sală de nuntă sibiu

Sursă foto: ladobrun.ro

Ramada Sibiu

Unul dintre restaurantele emblemă ale Sibiului, Hotel Ramada, dispune, de asemenea de săli pentru organizarea de evenimente. Pentru nunțile organizate duminica, în anul 2022, hotelul oferă un discount de 10%. Mai multe detalii găsiți aici.

ramada sală de nuntă

Sursă foto: arhiva TS

Hotel Împăratul Romanilor

Tinerii au posibilitatea de a organiza nunta și la Hotel Împăratul Romanilor, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Capacitatea este de 170 de persoane, iar particularitatea sa este dată de tavanul glisant care oferă o atmosferă elegantă și rafinată tuturor evenimentelor.

hotel împăratul romanilor sală de nuntă sibiu

Sursă foto: arhiva TS

Hotel Continental

Tot în zona centrală a Sibiului, și Hotelul Continental poate organiza evenimente private, printe care și nunți. Sala Paris, situată la mezaninul hotelului, are o suprafață de 216 metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu maximum 120 de persoane.

Totuși, datorită pereților modulari, salonul este disponibil și pentru petreceri restrânse, de 60 de persoane. Balkan Bistroeste  perfect pentru petrecerile cu un număr maxim de 65 de invitați. Amenajată pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasa este relaxantă și primitoare.

hotel continental Forum sibiu sală de nuntă

Sursă foto: arhiva TS

Restaurant Silva

Situat lângă parcul Sub Arini, Restaurant Silva are o capacitate de până la 250 de persoane și dispune și de o grădină exterioară.

hotel silva sală nuntă sibiu

Sursă foto: Hotel Silva Facebook

Hanul Greweln

Situat în Mediaș și înconjurat de păduri verzi, Hanul Greweln dispune de o sală de evenimente cu o capacitate de până la 200 de persoane, un foișor cu aproximativ 120 de locuri, o sală de conferințe pentru 30 de persoane și un salon intim pentru întâlniri restrânse de până la 30 de locuri.

Pensiunea Oșencuța

În Mărginimea Sibiului, restaurantul "Oșencuța" din Tălmaciu vă oferă  un salon-restaurant (având o capacitate de 220 de locuri) și este locația ideală pentru nunți și petreceri private într-un cadru elegant și modern.

restaurant pensiune oșencuța facebook

Sursă foto: Restaurant Pensiune Oșencuța Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ahitofel Yankze

Acum 2 luni

Pe bune? Vedeți ca Odiseea e demolata și Simba nu mai are cort la Cisnădie... s-au mai deschis vreo doua trei sali pe care nu le-ați inclus. Mai sunt pe care nu le-ați inclus și sunt deschise demult.. Buna ideea articolului, dar destul de lacunar.
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Nunta mai lipsea tinerilor in mafia si terorismul din Romania.
Raspunde

Kokos

Acum 2 luni

Alooo , TS : Odiseea nu mai exista de mult!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus