Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Sibiul va plăti 100.000 de lei pentru a avea concurs internațional pe Lacul lui Binder

Sibiul va plăti 100.000 de lei pentru a avea concurs internațional pe Lacul lui Binder

Conducerea Primăriei Sibiu propune consilierilor locali alocarea a 100.000 de lei și punerea la dispoziție, gratuit, a Lacului lui Binder în vederea organizării unui concurs de către Federația română de schi nautic și wakeboard.

Proiect propus în afara Agendei Sportive, concursul pentru care se promite participare internațională ar urma să aibă loc în 13 - 14 august 2022. Pentru a putea aloca o cofinanțare de 96.821 de lei și pentru a putea oferi gratuit complexul Lacul lui Binder celor de la Federație, consilierilor locali este propusă aprobarea unui protocol de colaborare.

”Municipiul Sibiu va pune la dispoziția Federației române de schi nautic și wakeboard instalațiile de schi nautic, luciul de apă aferent, pontoanele de deservire, facilitățile din clădirile pavilionului multifuncțional”, se arată în protocolul amintit. Scopul susținerii unei astfel de competiții este ”susținerea practicării sportului și încurajarea cetățenilor în vederea practicării sporturilor”.

Complexul Lacul lui Binder a fost dat în funcțiune la începutul acestei luni.

Citește și Lacul lui Binder se deschide de la 1 iunie 2022. Cum îi face reclamă Primăria

Sursa foto principală: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus