Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Stadionul Municipal din Sibiu a fost vizitat de reprezentanții FRF

Stadionul Municipal din Sibiu a fost vizitat de reprezentanții FRF
Trei reprezentanți ai Federației Române de Fotbal au fost prezenți astăzi, 21 iunie, la Sibiu, pentru o primă vizită la Stadionul Municipal, transmit reprezentanții primăriei. Cei trei sunt  Alexandru Cândea, managerul departamentului de evenimente al FRF, Florin Sari, CSR manager și Alexandru Nicila, security manager.
După o prezentare a Stadionului s-au purtat discuții pe tema organizării și modului de funcționare a noului sadion, potrivit celor de la primărie.
Reprezentatntii FRF la Stadionul Municipal
De asemenea, s-au discutat și primele idei pentru evenimentul special care va marca deschiderea acestui obiectiv.
„Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru implicare și pentru faptul că este alături de noi cu toată experiența pe care o are în domeniu. Mă bucur că cei trei experți au apreciat ceea ce au văzut în locație, arena bifând multe puncte importante pe care reprezentații FRF le-au avut în vedere. Vom ține legătura strâns cu Federația pentru că ne dorim o cât mai bună funcționare și utilizarea Stadionului la adevăratul său potențial", transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. 
Vizita FRF la Stadionul MunicipalStadionul Municipal

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Cristian

Acum 1 lună

Cu tot respectul . Dar ce caută d-l Bilț ??? Reprezentant al federației ???

Raspunde

Dsdadw

Acum 1 lună

Construieste CNI-ul stadioane in toate vagaunele, intr-un oras ca Sibiul nu s-a putut, l-am construit ca fraierii pe banii nostri. La Craiova s-au construit prin toate comunele, la Tg Jiu s-a construit desi echipa era la un pas sa pice in Liga a 3-a, acum sta nefolosit, iar la Targoviste s-a anuntat recent ca, Cni-ul va construi un stadion de aprox 45 mil euro. La noi nu s-a putut pt CAConducatorii Sibiului sunt inapti. Si cu pista aia cu 5 benzi care nici nu poate sa fie omologata pt concursuri de atletism pt ca e nevoie de 6 inele...zero creier fodor & co. Anul trecut cei de la FRF au vrut sa construiasca o baza sportiva moderna in Sibiu, gratis evident. Au venit la SIbiu si au discutat cu Fodor si ceilalti iar concluzia a fost ca nu avem teren...ce sa mai zici.

Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Avem cele mai multe Biserici si Stadioane din UE.
Raspunde

Jiji Berbecali

Acum 1 lună

Tovu biltz e șăful la stadion daca nu stiati abia asteapta sa urce in ligile supetioare sa il foloseasca cu echipa lui de stele. Si neoficial e copilul preferat a lu tanté.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 săptămână

Una dincele mai mari GRESELI ale advinistratiei locale!!! O investitie fara cap si fara coada care se inscrie perfect in tipul de investitii care se fac in Sibiu!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus