Marţi,
05.12.2023
Partial Noros
Acum
0°C

Turnul sfaturilor bune: iata ce inveti in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala!

Turnul sfaturilor bune: iata ce inveti in cadrul unor cursuri de dezvoltare personala!

Un vechi proverb chinezesc spune ca „o calatorie de o mie de pasi incepe cu unul singur”. Aceasta credinta poate fi adaptata dupa cum urmeaza – drumul spre succes incepe intotdeauna cu un singur pas.

Astfel, daca esti pregatit sa iti imbunatatesti viata din toate punctele de vedere, porneste intr-o calatorie nepretuit de importanta prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala. Desi exista numeroase programe adresate persoanelor de toate varstele, acest tip de training este esential pentru tineri.

Prin intermediul unui program de dezvoltare personala, copiii si adolescentii vor capata toate instrumentele de care au nevoie pentru a deveni adulti impliniti, care se bucura de succesul dorit si de implinirea tuturor visurilor atat pe plan personal, cat si profesional.

Din acest punct de vedere, in Romania, institutia care ofera cele mai bune cursuri de dezvoltare personala este Success Academy. Fiind o „altfel de scoala”, aceasta are o experienta de peste 20 de ani in domeniu, iar rezultatele vorbesc de la sine. De altfel, Academia este singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business.

Cum sunt organizate cursurile?

Inainte de orice, trebuie mentionat ca, desi aceasta scoala se afla in Bucuresti, exista si posibilitatea de a parcurge programul de cursuri de dezvoltare personala prin intermediul mediului online. Astfel, toti copiii si adolescentii au acces la cel mai bun training, care le va schimba complet viata!

Grupele de studiu sunt formate din 10-12 participanti, aspect care asigura, pe de o parte, un mediu interactiv si, pe de alta, posibilitatea ca fiecare cursant sa primeasca feedback personalizat. In ceea ce priveste impartirea pe grupe, exista doua criterii de care se tine cont.

In primul rand, este vorba de varsta participantilor. Exista doua programe de dezvoltare personala, unul dedicat copiilor (in categoria de Juniors, sunt incadrati elevii cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani) si unul dedicat adolescentilor (programul pentru Teens este gandit pentru tinerii care au intre 15 si 19 ani).

In acelasi timp, in cadrul programului de cursuri de dezvoltare personala, se pune accent pe invatarea limbii engleze. Astfel, participantii sunt repartizati in grupe de incepatori, intermediari si avansati. Prin acest aspect, cursantii au garantia faptului ca, la absolvirea scolii, vor fi capabili sa gandeasca si sa se exprime in engleza cu maximum de lejeritate.

Tinerii interesati de program se pot inscrie oricand la acesta. Indiferent de momentul inceperii cursurilor, Academia propune un program care se intinde pe o perioada de aproximativ 33 de saptamani si care respecta structura anului scolar in ceea ce priveste vacantele si zilele libere.

Cursantii vor participa la cate doua sesiuni de studiu saptamanal. Fiecare dintre acestea dureaza doua ore, iar diferenta dintre ele consta, in primul rand, in limba in care sunt predate. Astfel, doua ore se tin cursuri in romana si doua in engleza.

Cum te inscrii?

Pentru a te inscrie sau pentru a afla mai multe detalii, trebuie doar sa accesezi platforma online a scolii Success Academy. Initial, se organizeaza o sedinta demonstrativa, unde sunt invitati atat parintii, cat si copiii. Dupa ce vei cunoaste trainerii  si vei vedea cum se desfasoara o sesiune, vei putea decide pe cont propriu daca doresti sa te inscrii la cursuri de dezvoltare personala si sa pornesti pe drumul spre succes.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus