Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
7°C

Județul Sibiu este pe locul 9 în țară la Evaluarea Națională

Județul Sibiu este pe locul 9 în țară la Evaluarea Națională

Județul Sibiu se află pe locul 9 la nivel național, raportat la procentul de elevi care au obținut media cel puțin 5. Pe primele trei locuri se află județele Cluj, cu un procent de 92,7% de elevi cu media cel puțin 5, Brăila cu un procent de 91% și Prahova cu 88,5%. Județul Sibiu are un procent de 84,1%. Înaintea Sibiului mai sunt județe precum Galați, Iași sau Suceava. Cel mai mic procent a fost obținut de elevii din județul Târgoviște, unde procentul a fost de 71,8%.

Citește și: „Ei sunt cei trei elevi de 10 ai Sibiului: „Cu toții au muncit mult”

Astăzi, 23 iunie, au fost afișate primele rezultate obținute de elevii care au susținut examenul de Evaluare Națională.

Contestațiile pot fi depuse în cursul acestei zile (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și vineri, 23 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, documentele sunt semnate și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 30 iunie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Dan

Acum 3 luni

Oameni buni! Județul Târgoviște????? (Cel mai mic procent a fost obținut de elevii din județul Târgoviște, unde procentul a fost de 71,8%.)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus