Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Medieșeanul care a lovit un bărbat cu o bâtă în cap este sub control judiciar

Medieșeanul care a lovit un bărbat cu o bâtă în cap este sub control judiciar

Bărbatul de 34 de ani care a atacat un medieșean și l-a lovit cu o bâtă în cap va sta sub control judiciar 30 de zile. Amândoi consumaseră alcool și ar fi avut unele neînțelegeri.

La data de 22 iunie, medieșeanul de 34 de ani reținut pentru 24 de ore și cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar procurorul de caz a dispus față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 30 de zile.

În fapt, bărbatul este bănuit că la data de 12 iunie, în jurul orei 4, pe fondul consumului de băuturi alcoolice dar şi al unor neînţelegeri, a agresat fizic un bărbat lovindu-l cu un corp dur în zona capului. În urma agresiunii, persoana vătămată, un medieșean în vârstă de 50 de ani, a suferit leziuni traumatice care necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii.

Cercetările în acest dosar continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus