Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
26°C

Victor Ciutacu, după postarea RO Vaccinare despre David Popovici. „Eu am făcut trei doze, când câștig Maratonul de la Tokyo?”. Răspunsul RO Vaccinare

Victor Ciutacu, după postarea RO Vaccinare despre David Popovici. „Eu am făcut trei doze, când câștig Maratonul de la Tokyo?”. Răspunsul RO Vaccinare

După ce platforma RO Vaccinare a făcut pe facebook o postare despre faptul că David Popovici, înotătorul care a câștigat două medalii de aur la Budapesta, este vaccinat, reacțiile nu au întârziat să apară. Una dintre ele este cea a jurnalistului Victor Ciutacu care a scris următorul comentariu: „eu am făcut trei doze și m-am îngrășat ca porcul. Când câștig Maratonul de la Tokyo?

Mai multe reacții ale unor persoane publice au apărut la postarea făcută de RO Vaccinare în care tânărul David Popovici este felicitat pentru că a ales să se vaccineze, dar și pentru medaliile obținute. Printre cele mai amuzante este cea a jurnalistului Victor Ciutacu.  

Redăm mai jos mesajul transmis de RO Vaccinare pe pagina de Facebook.

„Bravo! David, ne mândrim cu tine! Dacă vă spunem că David a avut încredere în medicină, a ales să se vaccineze și nu a avut absolut nicio problemă de la vaccin, primim comentarii negative? Da, campionul nostru s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mulțumită vaccinului a rămas sănătos într-o perioadă dificilă, a putut să se antreneze normal și a putut să facă performanță. Performanțele obținute sunt datorate miilor de ore de antrenament, talentului, disciplinei sportive și spiritului său de învingător. Felicitări, David! Felicitări, campionule! Sincere mulțumiri și aprecieri părinților!”

Comentariul lui Victor Ciutacu  „eu am făcut trei doze și m-am îngrășat ca porcul. Când câștig Maratonul de la Tokyo? a strâns până în aceste momente peste 200 de reacții.

Răspunsul administratorilor paginii RO Vaccinare nu a întârziat să apară. „Victor Ciutacu, când o să zburați”, au scris aceștia. Comentariul lor a strâns, până în acest moment, 501 de reacții.

Citește și: A doua ”dublă de aur” în 50 de ani: David Popovici câștigă a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație

VIDEO „Sper că v-am făcut pe toți mândri!”. David Popovici, copilul-minune al înotului mondial

Sursă foto: Covasna Media

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1274

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Elzorab

Acum 6 zile

Ai spus rovaccinare, ai tras apa. Acolo e o adunatura de cretinei utili care se cred haiosi insa sunt penibil de grotesti. Parca tot ei au pus poza cu bradutul de craciun din doze de vaccin. Dupa cum spuneam: o adunatura de pacalici.
Raspunde

Kokos

Acum 6 zile

Muahaha ciutacule , ce fain ti-ai luat-o !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus