Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

FOTO-VIDEO A început construcția primului mall din Cisnădie: ”Promitem că rezultatul va fi spectaculos”

FOTO-VIDEO A început construcția primului mall din Cisnădie: ”Promitem că rezultatul va fi spectaculos”

Zacaria a început luni demolarea fostei fabrici de covoare din Cisnădie și construcția primului mall din oraș.

Investiția totală se ridică la peste 11 milioane de euro, Zacaria Retail Park Cisnădie urmând a fi dezvoltat pe un teren în suprafață totală de peste 30.000 de metri pătrați.

Startul lucrărilor a fost dat de CEO-ul Zacaria, Jonathan Diamantino, care le-a promis cisnădienilor o schimbare totală a orașului lor în viitorul apropiat.

”În primăvara anului viitor această locație va fi complet transformată. Promitem că rezultatul va fi unul spectaculos”, a declarat oficialul Zacaria.

Viitorul mall al Cisnădiei va avea o suprafață totală de 11.500 metri pătrați și va încorpora un supermarket Lidl. Spațiile comerciale vor avea suprafețe cuprinse între 100 și 1200 metri pătrați, multe dintre acestea fiind deja închiriate. Aici vor funcționa magazine de fashion, jucării, încălțăminte, branduri în premieră pentru Cisnădie.

Invitat să dea un baros în ruina fostei fabrici de covoare, viceprimarul Cisnădiei, Filip Dănuț Mihai, a rememorat vremuri de acum peste 30 de ani, când mii de cisnădieni lucrau aici și covoare pentru toată țara erau produse în interiorul zidurilor.

”Suntem onorați că în Cisnădie vom avea un nou pol de atracție, vom vedea transformată o ruină comunistă într-o zonă de viitor. Abia așteptăm să ne bucurăm de acest proiect”, a declarat viceprimarul Cisnădiei.

Termenul de finalizare al Zacaria Retail Park Cisnădie este luna aprilie a anului 2023, adică aproximativ zece luni.

Viitorul mall se află pe terenul cuprins între străzile Cindrelului și Țesătorilor, cu acces din ambele străzi. Dezvoltatorii au promis astăzi că vor amenaja 350 noi locuri de parcare.

Mai multe detalii despre ce a reprezentat fabrica Covtex Feizy pentru Cisnădie puteți citi aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Clau

Acum 1 an

Nu va avea succes,lumea cauta cafenele cinema fast food...iar pt lumea din zona e prea mult,mai ales ca in Sibiu mai sunt doua,si alea in week end sunt pline,in rest cam pustii,si ma refer la celelalte sectoare,altele decat marketuri.
Raspunde

Sdfgdgfs

Acum 1 an

ar fi interesant de aflat cum au pus mana pe acel teren? din poze se vede ca geamurile de la cladire nu au fost de mult timp schimbate avand chiar etichetele pe sticle inca...
Raspunde

Nostradamus

Acum 1 an

ei sunt proprietari acolo de cativa ani...ei au pus geamurile despre care vorbesti, au incercat modernizarea halelor existente pentru atragerea de diversi chiriasi...insa..nu cred ca au fost prea multi doritori, daca au ales sa renunte halele industriale si sa faca comercial ..in centrul orasului nu prea ai voie sa faci mare lucru.... peste tot fabricile au fost scoase afara din centrele oraselor
Raspunde

Xulescu

Acum 1 an

Noroc cu investitorii privați că Danuț ăla taie iarba la câini.
Raspunde

Marius

Acum 1 an

faptul ca se construieste este laudabil. Ceeace este trist este faptul ca una din traditiile prin care a fost cunoscut orasul Cisnadie si anume tesatoria aproape a disparut, cu mici exceptii. Doar numele strazii va pastra in amintirea noastra o indelenicire care valorifica candva resursele locale.
Raspunde

Corbul

Acum 1 an

Când te crezi la golf dar ai un baros în mână.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus