Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Petre Daea ar putea reveni la Ministerul Agriculturii. Ciolacu: El e una dintre variante. Legăturile sale cu Sibiul

Petre Daea ar putea reveni la Ministerul Agriculturii. Ciolacu: El e una dintre variante. Legăturile sale cu Sibiul

PSD are cinci-şase variante pentru o nouă nominalizare la Ministerul Agriculturii, iar Petre Daea se numără printre cei propuşi de către membrii PSD, a declarat luni preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, relatează Agerpres.

„Avem vreo cinci sau şase variante. Am avut discuţii telefonice şi ieri la sediu şi alaltăieri la sediu, cu colegii mei. Din cele cinci-şase variante, o să venim cât mai repede cu o propunere”, a spus el.

Întrebat dacă Petrea Daea ar putea reveni la minister, liderul PSD a precizat că acesta se numără printre cei propuşi. „Este unul dintre numele propuse de către anumiţi colegi. Vom vedea”, a adăugat Ciolacu.

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, vineri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Prin acelaşi document s-a luat act de demisia lui Adrian Chesnoiu din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, joi, Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru efectuarea urmăririi penale faţă de un deputat din Parlamentul României, la data faptelor şi în prezent având funcţia de ministru, pentru abuz în serviciu. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că ar fi vorba despre ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Ulterior, Adrian Chesnoiu a anunţat că se retrage din funcţie şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

De asemenea, el le cere deputaţilor vot pentru ridicarea imunităţii parlamentare.

Daea în Sibiu: Oi și ”brânzărie”

De numele fostului ministru Petre Daea se leagă în Sibiu primul magazin deschis prin intermediul Casei Române de Comerț „Unirea”. Acesta, denumit ”Brânzărie” a funcționat o perioadă pe strada Turnului, la nr. 19, însă a fost un eșec de proporții.

Tot el anunța în 2019 că până la sfârșitul anului, în județul Sibiu, va fi construit primul centru de spălare a lânii, ceea ce va permite valorificarea acesteia la prețuri mai mari, respectiv va duce la creșterea veniturilor. Un alt eșec.

Citește și: Daea, despre primul centru de spălare a lânii. „E firesc ca acesta să fie în Sibiu”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 929

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Emil

Acum 1 an

PSD reia programul roșia, vitamina D si nimicirea cormoranilor.
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Dar ce nume mari a dat Sibiul ..
Raspunde

Adina

Acum 1 an

Ar fi foarte bine sa vina el. In domeniul agriculturii e foarte bun si a avut multe initiative de a ajuta producatorii locali. Merge printre oameni si le cunoaste doleantele, nu e ca alti ministrii care mutau hartii dintr-un sertar in altul ca sa isi justifice salariul.
Raspunde

Mda

Acum 1 an

Sincer și eu am ajuns să-l regret pe Daia... Vă dați seama ce deficit de oameni pregătiți (în orice domeniu ) avem?
Raspunde

Militzianul

Acum 1 an

PSD are profesionisti. Si tot mai multi profesionist neafiliati scarbiti de PNL si AUR ar merge la PSD. Dar la Sibiu trebuie sa deschida usa si ochii! Lume multa, oameni putini. Si ochelarii portarului cam aburiti.
Raspunde

Luminita

Acum 1 an

mi sa deschis pofta la Burduf mucegait.... nu face cumva sie un magazin cu cirlige ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus