Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ce facem în weekend? Mergem la TIFF, ne plimbăm cu bicicletele și plecăm în drumeție

Ce facem în weekend? Mergem la TIFF, ne plimbăm cu bicicletele și plecăm în drumeție

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Mergem la TIFF și la Vinfest, plecăm în drumeție, participăm la o acțiune de ecologizare și mergem la petreceri organizate de cluburile din oraș.

Vineri, 8 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Cele mai așteptate filme ale anului între ajung între 7 și 10 iulie la Sibiu într-o atmosferă de festival, în piețe și spații culturale din oraș. Revine Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) pentru ediția cu numărul 16. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest weekend suntem invitați la VinFest 2022 la Muzeul Astra. Vinuri de la crame prestigioase, ”aromate” cu mâncăruri  special pregătite ne așteptă la cea de a 5-a ediție a Vinfest. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Ediția din 2022 a Festivalului Internațional de literatură tânără al Sibiului, Z9Festival, va avea loc în 8 și 9 iulie la Teatrul GONG de pe strada Alexandru Odobescu, nr. 4, începând cu ora 20:00. De asemenea, festivalul include și o lectură a tinerilor poeți nedebutați în volum, participanți la Z9Camp în perioada 4-10 iulie, care va avea loc în 9 iulie, începând cu ora 11:30 pe terasa Faust Cafe und Disko, în Piața Mică, nr. 26.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Jurassic World: Dominația”, „Lightyear” „Top Gun: Maverick”, sau „Fabrica de vise” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 9 iulie

La ora 8 începe evenimentul Burduf Challenge. „În 9 iulie alergăm din nou cu bucurie pe potecile ciobanilor din Râu Sadului. Pe lângă promovarea produselor locale, în 2022 Burduf Challenge, susține proiectul comunității locale, Țara Colibelor în UNESCO. Haideți să salvăm împreună un peisaj cultural deosebit prin mișcare și implicare!”, transmit organizatorii. 

Echipa SCHWARZ ne invită de la ora 9 la o acțiune de ecologizare pe Dealul Cisnădioara.

De la ora 10, asociația Tură în Natură organizează o excursie de familie, cu bicicletele, până la Rășinari. Mai multe despre eveniment găsiți aici.

De la 11, orașul artiștilor vă invită la ateliere pentru părinți și copii. Atelierele cu părinții se desfășoară în fiecare weekend, între orele 11:00-18:00, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu.

Cotton Pub organizează de la ora 19 un party pe terasă. Mai multe informații găsiți aici.

De la ora 20, la Backyard atmosfera va fi întreținută de Dirty Nano. Mai mult detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 10 iulie

De la ora 8, Anii Drumeției ne invită la o Drumeție în Munții Făgăraș: Circuitul Căldării Bâlea - Vf. Capra.

De la ora 13, în cadrul evenemintului NaturFest, la Săliște se va organiza un spectacol de muzică populară, susținut de Natalia Bădilă și Andra Pop.

CS Aria pentru Sport a pregătit un eveniment nou intitulat ,,Binder Lake Triathlon (Editia II)“ care se va desfășura pe data de 10 iulie.

„Scopul nostru principal este formarea unui stil de viață sănătos într-un mediu plin de pozitivitate si echilibru care să îmbine cele trei probe. Acestea constau în înot, ciclism MTB și alergare în una dintre cele mai frumoase locații din județul Sibiu, lacul Binder”, transmit organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus