Sâmbătă,
09.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Patriarhia Română îndeamnă preoții să se roage pentru ploaie în zonele afectate de secetă

Patriarhia Română îndeamnă preoții să se roage pentru ploaie în zonele afectate de secetă

Patriarhia Română a transmis către toate eparhiile sale un îndemn de a se ruga pentru ploaie, în toate zonele care sunt afectate în aceste momente de secetă.

„În contextul foarte îngrijorător, creat de seceta care afectează masiv agricultura şi alte domenii de activitate, Patriarhia Română adresează un îndemn părintesc către toate Eparhiile sale, pe teritoriile cărora seceta persistă, să oficieze rugăciunile care se rostesc stăruitor la vreme de secetă”, au transmis reprezentanții Patriarhiei Române.

Aceștia subliniază importanța rugăciunilor întrucât, în acest context, este „absolut necesar ca în asemenea împrejurări să cerem ajutorul lui Dumnezeu”.

„Aceste rugăciuni speciale se citesc în biserici sau pe câmp, pentru ca Dumnezeu să trimită ploaie liniştită, spre buna rodire a pământului. Este, așadar, absolut necesar ca în asemenea împrejurări să cerem ajutorul lui Dumnezeu prin rugăciune stăruitoare, deoarece Dumnezeu  face să răsară soarele peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi (Matei 5, 45)”, au mai transmis aceștia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Poci pentru care sa fac o sugestie? https://www.youtube.com/watch?v=QHOmpV-aorY

Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Ar trebui să se roage de "creștini " să nu mai defrișeze țara ca nebunii. Ar trebui sa se roage de "creștini " să nu mai avorteze, ca să avem forță de muncă și inteligență românească. Ar trebui sa se roage de "creștini " (ăia mulți declarați la recensământ) să fie moderați cu toate, inclusiv cu apa.

Raspunde

Gigi

Acum 1 an

Dacă nu fac un dans al ploii cum făceau indienii înainte să folosească sistemele de irigații, tot degeaba se roagă!

Raspunde

Alex

Acum 1 an

Nu ne dezmintim. Cele mai sarace tari din lume sunt si cele mai religioase. Religia si inteligenta nu merg deloc mana in mana. E o afecere super profitabila, dar doar pentru mafia numita biserica. La cati habotnici am vazut in Sibiu (cele mai multe masini cu crucea pe bara din spate, semn ca au fost sfintite carutele) nu ma astept decat la minusuri. Deh .. atata puteti.

Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mai degraba rugati-va sa va schingiuiasca pana la moarte pentru escrocheriile si cardasiile cu bandele de talhari si criminali daca vreti ca Dumnezeu sa-si intoarca fața spre romanii onesti.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus