Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sibian prins la furat în Brașov. A luat pachete din mașina unui curier, în centrul orașului

Sibian prins la furat în Brașov. A luat pachete din mașina unui curier, în centrul orașului

Un sibian de 40 de ani a fost prins în flagrant, luni, de polițiștii brașoveni, în centrul municipiului, în timp ce fura din pachetele unui curier, relatează Monitorul Expres.

Polițiștii l-au prins pe sibian imediat după ce a sustras mai multe bunuri dintr-o autoutilitară parcată pe strada Mureșenilor din municipiul Brașov, al cărei conducător auto s-a deplasat pe jos să livreze marfă la o firmă și a lăsat ușa autoutilitarei neasigurată, anunță polițiștii.

„În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, polițiștii Secției 1 Poliție Brașov continuând cercetările în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, informează IPJ Brașov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 1 an

De ce s-o fi dus pana la Brasov ca sa fure? la Sibiu nu mai e nimic de furat? Au furat tot politicienii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus