Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Mergem la retro party la Păltiniș și plecăm în drumeție

Ce facem în weekend? Mergem la retro party la Păltiniș și plecăm în drumeție

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Mergem la retro party la Păltiniș, plecăm în drumeție la Făgăraș, participăm la ateliere de creație și mergem la petreceri organizate de cluburile din oraș.

Vineri, 15 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Sibiu Fashion Days revine în acest weekend în oraș și reunește cei mai importanți designeri din România, branduri consacrate și momente artistice.

De la ora 18, la Teatrul Gong, copiii cu vârsta de peste trei ani sunt invitați la spectacolul Prințesele spion. Prețul unui bilet este de 12 lei, iar durata spectacolului este 60 de minute. 

De la ora 19, la AM PM suntem invitați la Ginoteca lunii iulie.

Tot de la ora 19, Cotton Pub ne invită să celebrăm weekend-ul, pe terasă. Atmosfera va fi întreținută de Alex Zara și Cipi Hampu.

De la ora 20, la Arena Platoș, suntem invitați la un retro party, iar cele mai interesante trei costume retro vor primi premii consistente din partea organizatorilor: un skipass de sezon în valoare de 1.500 de lei, Curs VIP pentru o persoană oferit de Scoala de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș în valoare de 450 de lei și curs pentru o persoană oferit de Școala de schi și snowboard Păltiniș în valoare de 500 de lei.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Telefonul negru”, „Jurassic World: Dominația”, „Minions – The rise of Gru”, sau „Thor Love and Thunder” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 16 iulie

De la ora 10, concertul Fanfarei din Petrești ajunge în Rășinari. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la 11, orașul artiștilor vă invită la ateliere pentru părinți și copii. Atelierele cu părinții se desfășoară în fiecare weekend, între orele 11:00-18:00, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu.

De la ora 20, Summer Breeze Lounge vă invită să petreceți alături de prieteni o noapte plină de distracție. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot de la ora 20, Sunset by Zorabia ne invită să petrecem alături de Du Mad și Adrien.

Duminică, 17 iulie

Anii Drumeției organizează de la ora 8 o drumeție în Munții Făgăraș: Lacul Călțun. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 10, sunteți invitați să vizitați expoziția internațională „După Marele Război. O Nouă Europă 1918–1923”. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus