Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
13°C

Un sibian de 16 ani a furat o bicicletă și un kart dintr-o zonă de agrement din Alba Iulia. Polițiștii l-au prins când voia să le vândă

Un sibian de 16 ani a furat o bicicletă și un kart dintr-o zonă de agrement din Alba Iulia. Polițiștii l-au prins când voia să le vândă

Un adolescent de 16 ani din județul Sibiu este bănuit de furtul a mai multor obiecte dintr-o zonă de agrement din Alba Iulia. Acesta ar fi furat o bicicletă și un kart, din același loc.

Sâmbătă, 16 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un minor de 16 ani, din Apoldu de Sus, județul Sibiu, ca persoană bănuită de furtul unei biciclete, în valoare de 1.000 de lei, care a fost semnalat poliției la data de 7 iulie 2022, transmite IPJ Alba, citat de Alba24.ro

Acesta ar fi sustras bicicleta dintr-o zonă de agrement din municipiul Alba Iulia, iar ulterior ar fi încercat să o vândă.

Polițiștii l-au depistat chiar în momentul în care încerca să o valorifice, iar în urma cercetărilor au reușit să recupereze și un kart de agrement care a fost sustras, în aceeași perioadă, din același loc.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în săvârșirea faptelor de furt, au mai transmis reprezentanții IPJ Alba.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 520

Comentarii

1 comentarii

Xxx

Acum 2 luni

Sași nu mai sunt in Apoldu de Sus...români... destul de puțini...așa că logic ...tinărul sigur provine din etnia megamajoritara din localitate! Dar n avem voie sa scriem asta nu i așa ? Trebuie sa fim politic corect...etc! Vedem unde a ajuns Europa cu politicile astea așa că știm ce ne așteaptă! Asta daca nu cumva în ceasul al 12 lea nu apare în Europa un lider luminat care sa aplice S.F.( sience fiction) . Adică ...integrare...etc etc nu i așa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus