Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani, găsit în Olt, la Călimănești

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani, găsit în Olt, la Călimănești

În cursul zilei de astăzi, pompierii vâlceni au anunțat că au descoperit o persoană care plutește pe Olt, în localitatea Călimănești, amonte baraj Călimănești.

„Persoană care plutește pe râul Olt, în localitatea Călimănești, amonte baraj Calimănești, posibil să fie inecată. Se deplasează 1 ISUZU cu 1 barca, 1 ofiter si 2 subofiteri de la GI Râmnicu Vâlcea. Persoana este decedata, in stare de putrefactie, sex masculin, nu este inca identificata”, au transmis pompierii.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, urmând să se stabilească identitatea acestuia.

„La fața locului s-a deplasat și un echipaj smurd care a declarat decesul persoanei în cauză, ulterior aceasta fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis polițiștii vâlceni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 672

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus